Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tim Draper ”Paranoyak” Jamie Dimon’u Eleştirdi ve Bitcoin Tahminini 250.000 Dolar Olarak Yineledi!

Kripto para piyasasının en ünlü boğalarından birisi olan milyarder risk sermayedarı Tim Draper, ABD’nin en büyük bankası konumundaki JP Morgan‘ın CEO’su Jamie Dimon‘u eleştirdi ve Bitcoin (BTC) için ön gördüğü fiyat tahminin yineledi.

Bilindiği üzre Jamie Dimon geçtiğimiz yıllarda BTC ve genel olarak bütün kripto paralara sahtekarlık gözüyle bakıp bunları sert bir şekilde eleştirirken, daha sonra kendi kripto para birimi JPM Coin’i tanıtmasıyla gündeme oturmuştu.

Draper geçtiğimiz günlerde Wendy O., ile yaptığı röportajda Dimon’un kripto paraların kaçınılmaz olduğunu kabul etme aşamasında olduğunu vurguladı ve ekledi:

”Bu adam… önce Bitcoin’in bir sahtekarlık olduğunu söylüyor daha sonra tamamen paranoyağa bağlıyor ve bütün bankaları kripto paralara karşı diziyor ve kredi kartlarının Bitcoin almak için kullanılamayacağını söylüyor. Bundan sonra ise kendi koin’ini yapacağını söylüyor… yani demek istediğim bu çok gülünç ama oldukça sıradan. Bu aynen yatırımcıların yedi aşamalı döngüsü gibi, onlar önce inkar aşamasından geçerler ve daha sonra kabul aşamasına gelirler. Dimon şuan kabul aşamasında.”

Draper aynı röportaj içerisinde daha önce Bitcoin için yaptığı 250.000 dolarlık tahminini de yineledi ve 2022 yılına kadar şuan 5.300 dolar bandında olan BTC’nin 250.000 dolarlık birim fiyata ulaşacağını vurguladı. Draper’in yaptığı tahminin arkasında yatan en büyük sebep ise, ağda yaşanan bütün bu gelişmelerin ve Lightning Network gibi mucize teknolojilerin kitlelerin kripto paralara olan yaklaşımını kolaylaştıracak olması ve itibari paraların yavaş yavaş etkisini kaybetmesi. Bitcoin’in basın saatine göre 250.000 dolara ulaşması için yaklaşık 47 kat yükselmesi gerekiyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment