Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

TimeCoin NFT ve DeFi Projesini Fonlamak İçin İndirimli Token Satıyor

TimeTicket, TimeCoin’leri (TMCN) düzenlediği özel etkinlik kapsamında indirimli fiyattan satışa çıkardı. Şirket, kuruluş döneminde 4 milyon dolar yatırım almıştı.

TimeCoin Protocol, kurulduğu günden beri toplu bir token satış etkinliği düzenlemedi. Bunun yerine ilk borsa arzı (IEO) yoluyla aralıklı olarak küçük miktarlarda token satılıyor ve çalışmalar bu şekilde fonlanıyor.

İlk IEO’sunu 11 Kasım 2020’de BitForex aracılığıyla yapan TMCN, 24 Mart’ta BitMart’ta; 14 Nisan’da BiKi’de listelendi. TimeCoin Protocol ekibi, TMCN’yi listeleyen borsa sayısının artmaya devam edeceğini açıkladı.

DeFi ve NFT platformunu fonlayacak

Globalway Inc. bünyesindeki TimeTicket tarafından geliştirilen TimeCoin Protocol, Ekim 2020’de eSportStars dApp adlı projesinin tanıtımını yaptı. Proje kapsamında, Shirahari Uni adlı VTuber ile anlaşma sağlandı.

TimeCoin Protocol ekibi, bu ekosistemde yer alan merkeziyetsiz uygulamaları DeFi ve NFT teknolojileri ile bir araya getirmeyi planlıyor. VTuberlar ve daha farklı içerik üreticileri, bu şekilde NFT ticareti yapabilecek.

timecoin-protocol-gorsel

Bunun için TimeCoin sahiplerinin portföylerini staking yaparak %24’e kadar varan oranlarda büyütebilecekleri Creator Sponsor Staking (CSS) adlı bir sistem hazırlanıyor.

İndirimli fiyattan token satıyor

TimeCoin Protocol, 15 Şubat’ta bir etkinlik başlatıp indirimlİ fiyattan TMCN satmaya başladı. Her bir TMCN token için 0,00004 BTC’lik fiyatın biçildiği etkinlik, 30 Nisan’a kadar devam edecek. Bu tarihe kadar toplam 5 milyon TMCN satılması bekleniyor ve BTC, USDT, ETH ile alım yapılabiliyor.

Ekip bunun ardından 1-31 Mayıs tarihlerinde bir etkinlik daha başlatıp, tanesi 0,00009 BTC’den yine 5 milyon tokenı satışa çıkaracak.

TimeCoin, bu iki etkinlikten toplayacağı sermayeyi eSportStars’ın gelişimini ve pazarlama masraflarını fonlamak için kullanacak.

Etkinlik hakkında daha fazla bilgi almak için bu bağlantıya göz atabilirsiniz, TimeCoin’in Telegram kanalına göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Sorumluluk reddi:
Bu metin sponsorlu bir makaledir.
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir.
Sponsorlu makale yayınlamak için iletişime geçin! /Contact us!
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!