Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Todd Horwitz: Bitcoin Alacak Olsam Beklerdim

Profesyonel yatırımcı Todd Horwitz, katıldığı bir programda Bitcoin (BTC) ve altın üzerine bazı açıklamalarda bulundu. Bir miktar kripto para yatırımı olduğunu söyleyen Horwitz, düşen BTC fiyatına istinaden “bu seviyeden Bitcoin almazdım” dedi.

‘Bubba’ olarak da tanınan, Bubba Trading baş stratejisti Todd Horwitz, Kitco News programına konuk oldu ve 11 Ocak Pazartesi günü %20 oranında düşen Bitcoin için bazı yorumlar yaptı. “Bitcoin alacak olursam fiyatın 25 bin dolar seviyesine düşmesini beklerim” diyen Horwitz, paylaştığı bir yazıda Bitcoin’in büyük bir geri çekilme görmesini beklediğini vurguladı.

Horwitz, yazısında bu seviyeden Bitcoin almanın makul olmadığını, çünkü FOMO görüldüğünü kaydetti. BTC’nin balon fazında olduğunu dile getiren yatırımcı, beklenen geri çekilmeyle birlikte alım fırsatının görüleceğini söyledi.

Aynı zamanda Bitcoin’de görülen boğa rallisine değinen yatırımcı, 42 bin doları gören BTC’yi Ethereum ve diğer kripto para birimlerinin de takip ettiğini belirtti ve “Bitcoin’in değer deposu olan altının yerini alması muhtemel olabilir.” yorumunda bulundu.

Kripto paralar gerçek birer finansal varlıktır

Horwitz, Kitco’daki konuşmasında Bitcoin’in bir değer deposu olan altının yerini tam olarak alabileceğini düşünmediğini dile getirdi. Yatırımcı, buna rağmen kripto paraların tamamen gerçek birer finansal varlık olduğuna inandığını belirtti. Horwitz’e göre, kripto paralar uzun bir süre piyasada varlığını sürdürmeye devam edecek.

Horwitz, bu görüşünü desteklerken ilerleyen zamanlarda daha çok işletmenin kripto para ile yapılan ödemeleri kabul edeceğine inandığını ifade etti.

“Hiçbir şeyin altın, gümüş ya da platinin yerini alamayacağını düşünsek bile kripto para piyasası tamamen gerçek. Bu nedenle, kripto paraların bir yatırım sınıfı olarak kabul edileceğine inanıyoruz.”

Her şeyi kripto paralara yatırmak büyük bir risk

Sunucu David Lin, Horwitz’e “Bazı yatırımcılar altınlarını satıp BTC alıyor. Hatta bu nedenle Bitcoin’in yükseldiği, altının ise son haftalarda yatay bir seyirde olduğuna inanılıyor. Siz bu konuda neler söyleyebilirsiniz?” diye sordu. Horwitz, şu cevabı verdi:

“Tüm sermayeyi Bitcoin’e ya da kripto paralara yatırmak makul değil. Her şeyi kaybetme riskini göze almalısınız. Kripto para piyasasında bazı bilinmezlikler var.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!