Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tom Lee: Bitcoin Daha da Değerlenecek

Fundstrat’ın kurucu ortağı ve strateji uzmanı Tom Lee Bitcoin’in değerinin artacağını söyledi. Uzmana göre genç nüfusun artan ilgisi Bitcoin’in fiyatını ciddi anlamda arttıracak.

Tom Lee’ye göre Baby Boomers diye anılan kuşağın (1960-64 arası doğan kuşak) 1980’lerde borsayı etkilediği gibi milenyumlular da Bitcoin ve kripto paraları etkileyecek.

12 Kasım’da CNBC’e konuşan Lee, milenyumluların dijital işlere, sosyal medyaya ve Bitcoin’e çok meraklı olduğunu ve bu grubun nüfusunun zirveye erişmesine en az 20 yıl olduğunu söyledi. Lee şunları söyledi:

“Bir milenyumlu şu an ortalama 25 yaşında. Baby boomerlar 1982’de 25 yaşındaydı. S&P 500’ün oluşumuna katkı sağladılar. Milenyumlular dijital işlere ve Bitcoin’e çok ilgili ve nufüsları 2040’a kadar zirveye çıkmayacak.”

Lee’nin Önceki Tahmini

Lee 3 ay önce yaptığı tahminde Bitcoin fiyatının 2022’de 25 bin dolar olacağını söylemişti. 2017 yılında Bitcoin toplam yüzde 1700 büyüyerek herkesi şaşırttı. CBO ve CME nin vadeli Bitcoin işlemlerini başlatması fiyattaki sıçramada oldukça önemli bİr rol oynadı. Bu gelişmeler yakın gelecekte bitcoin etflerinin (exchange traded fund) önünü açabilir ve fiyat daha da tırmanabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

1 Comment

  • Volkan doğan
    Posted 20 Aralık 2017 - 15:41 15:41

    Sahtekarlıktan başka bir şey değil.siz yatırımcıların dahada fazla yatırılması için insanlara splakatif yatırım yaparak oyun oynuyorsunuz. Çünkü.ateşiniz çıktı söndürmek için su dökmeye çalışıyorsunuz ama.nafile

Leave a comment