Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tom Lee Bitcoin’de Rallinin Başlayacağını Düşünüyor!

Fundstrat Global  Advisors’ın ünlü ismi ve dünyaca ünlü ekonomist Tom Lee, kripto para sektöründe yaptığı çarpıcı Bitcoin fiyat tahminleri ile de sık sık gündeme gelmekte.

Lee, yeni yayınladığı bir tweet’inde Fundstrat’ın kullandığı Bitcoin Sefalet Endeksi olarak bilinen BMI’nin, Bitcoin için ralli çanlarını çalmaya başladığını açıkladı. BMI’nin üst seviyeleri hype’nin ve alımların arttığını gösterirken, alt seviyeleri ise birçok yatırımcının ”sefil” bir durumda olduğunu ve piyasada yön bulmanın imkansız hale geldiğin ima etmekte.

BMI geçtiğimiz yaz dönemi boyunca fiyatla beraber yükseliş geçti ve 67 seviyelerine kadar ulaştı. Endeks BTC fiyatının stabil bir hal almasından bu yana ise yönünü düşüşe çevirerek 53’e kadar geriledi. Tom Lee Bitcoin’in ”sıkıcı” bit yaz dönemi geçirdiğini kabul etse de, endeksin 50 altına inmesi ile dramatik hamlelerin gelmesinin olası olduğunu da vurguladı.

Lee, sıradaki büyük yükselişten önce BMI’nin 50 altına düşmesini beklediklerini açıkladı ve gidişata bakılırsa bu seviyeye çok yakın bir zamanda ulaşmak mümkün.
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment