Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tom Lee: Bitcoin’in 20 Bin Dolar Sınırını Görmesi Hiç Zor Değil

Kripto para piyasasının önde gelen isimlerinden olan Tom Lee, yakın zamanda bir röportaj verdi ve Bitcoin‘in fiyatı hakkında bazı yorumlarda bulundu.

Tom Lee’den Fiyat Yorumları

Fundstrat’in yetkili isimlerinden olan Tom Lee, CNBC’ye verdiği röportajda kripto para piyasasının mevcut durumu hakkında konuştu. Lee, piyasanın anlık durumundan gayet memnun olduğunu söyledi. Ayrıca Lee, piyasanın bu kadar ‘stabil’ ilerliyor olmasını da epey şaşırtıcı bulduğunu belirtti. Lee, bundan birkaç ay önce Bitcoin’in fiyatı hakkında bir öngörüde bulunarak hedef çıtasını 25 bin dolara kadar yükseltti. Kendisi, bu tahminiyle ilgili şu açıklamaları yaptı:

“Şu anki etmenlere bakacak olursak Bitcoin’in 20 bin dolar hedefine ulaşması çok da zor değil. Kripto paralar hala yeni sayılırlar ve şu anda 50 milyon civarında kripto para cüzdanı, piyasayı desteklemeye devam ediyor. Kripto para sektörü büyümeye devam ederken cüzdan sayısı da doğal olarak artışa geçecek ki bu da fiyatların artmasını sağlayacak.”

Tom Lee, Bitcoin fiyatı hakkında yorum yapmadan önce ‘büyük resmi’ de düşünmek gerektiğinivurguladı. Lee’ye göre 200 milyar dolar gibi bir değere sahip olan kripto para piyasası, aslında 90 trilyon dolarlık itibari para piyasasından çok daha iyi durumda.

Lee ayrıca Bakkt ve Fidelity gibi şirketlerin sundukları hizmetler sayesinde kripto para sektörünün çok daha hızlı büyüyeceğini söyledi. Lee’nin yorumu şu şekilde:

“İnsanlar Bitcoin’in değerini farkına vardıkları anda Bitcoin çok rahat bir şekilde yükselmeye başlayacak.”

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment