Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tom Lee: Trump’ın Bitcoin Twitleri Fiyatı 40 Bin Dolar Yapabilir

Kripto para sektörünün en ünlü analistlerinden birisi olan ve dönem dönem sert eleştriler alan Tom Lee, yaptığı açıklama ile Donald Trump’ın attığı Bitcoin tweetini değerlendirdi. Yahoo Finance’e açıklamalar yapan başarılı analist, Donald Trump’ın aleni bir şekilde Bitcoin’i eleştirmesine değinirken, bu hamlenin fiyatı yükseltebileceğini söyledi.

Yahoo Finance’e konuyla ilgili demeçler veren Lee, şunları söyledi:

”Pozitif tarafa bakacak olursak artık Bitcoin, gerçekten de dünyaya yön veren kişilerin masasında yer alan bir şeye dönüştü. Kongre topa giriyor, başkan açıklama yapıyor ve FED başkanı altın ile kıyaslıyor… Bunlar elbette güzel gelişmeler. Bu durum, şu an için işin içinde olmayanları da bir nevi bu sektöre yöneltecektir.”

Başarılı isim, daha sonra bu açıklamaların da etkisiyle kripto para fiyatının artabileceğini söylerken, sözlerine şunları ekledi:

”Bitcoin şu anda tarihi boyunca pek fazla görmediği fiyatlarda takılıyor. Bitcoin’in önümüzdeki dört ay içinde büyük bir ralli yapması beni açıkçası pek şaşırtmaz. Bu ralli sonucunda fiyatın 2 ila 4 kat artması da ihtimal dahilinde olabilir. Bu da fiyatı 20 bin ila 40 bin dolar arasına çekebilir. Zaten böyle bir şey, kripto para sektörü için çok olumu olacaktır.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment