Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Analist: Libra, ABD Hükümetini Bitcoin’den Daha Çok Korkutuyor

Facebook’un çıkaracağı kripto para birimi Libra, gündemi domine etmeye devam ediyor. Sektörün önde gelen isimleri konu ile ilgili birbiri ardına açıklamalar yaparken, son olarak sahneye bilindiği gibi ABD başkanı Donald Trump çıktı ve Libra’nın karşısında olduğunu söyledi. Tüm bu konuşmalar ve tartışmalar ışığında konuyla ilgili olarak değerlendirmeler yapan kripto para şirketi Messari’nin CEO’su Ryan Selkis, Amerika hükümetinin şu anda Libra’yı Bitcoin’den daha büyük bir tehdit olarak gördüğünü söyledi.

Bloomberg’e konuşan başarılı yönetici, Trump’ın açıklamaları ışığında da bu durumun açık bir şekilde görüldüğünü söylerken, şunları ekledi:

”Libra muhtemelen önümüzdeki dönemde de ciddi şekilde ilgi çekmeye devam edecektir. Bence zaten ABD hükümeti de durumun kritik olduğunun farkında. Libra’nın iyi bir etki yaratması, dolar için pek iyi olmayabilir çünkü bu projede farklı itibari para birimleri de desteklenecek. Bitcoin, onlara göre şu an için daha geri planda kalan bir tehdit.”

Facebook’un kripto para projesi gerçekten de büyük bir merakla bekleniyor. Daha çıkmadan bu kadar fazlaca konuşulan ve finans dünyasına etkileri tartışılan bu ürünün, çıktıktan sonra nerelere gideceği ve neleri başarabileceği ise herkesin ortak merak konusu olmuş durumda.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment