Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tom LEE’nin Konuşmacı Olarak Katılacağı İstanbul’daki Konferansta, Türkiye’deki 250 Öğrenci İçin Özel Fırsat!

Türkiye ve bölgenin en geniş kapsamlı Blockchain ve kripto para etkinliği Blockchain Economy İstanbul Summit, 20 Şubat’ta İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. Sektörün dünya çapında en iyi isimlerinin konuşmacı olarak yer alacağı etkinliğin hazırlıkları devam ederken, sadece Türkiye’de eğitim gören öğrenciler için sınırlı sayıda bilette geçerli bir fırsat sunuldu. Dünyayı değiştirecek blockchain teknolojisi ve kripto paralarla ilgilenen, kendini bu alanda geliştirmek isteyen öğrenciler sınırlı sayıda bileti özel bir avantajla satın alabilecek. Kısa bir süre için geçerli bu fırsat yalnızca 250 adet bilet için geçerli olacak. Böylelikle; normal bilette 1200 TL olan bedel Türkiye’deki 250 öğrenci için 200 TL olacak. 

2019’un dünya çapında Blockchain ekonomisi alanında gerçekleşecek bu en büyük etkinliğinde ana konuşmacı olarak yer alacak isimler arasında Wall Street analisti Tom Lee, ünlü teknoloji milyarderi Tim Draper, IOTA kurucusu Serguei Popov ve Liberland Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Vit Jedlicka gibi isimler bulunuyor.

Türkiye’deki teknoloji meraklısı öğrencilere özel, kısa bir süre ve sınırlı sayıda bilette geçerli fırsattan yararlanmak için: https://www.blockchaineconomy.istanbul/TR/index.html

“Blockchain Economy Istanbul Summit”

Mekan: Haliç Congress Center, Istanbul

Tarih: 20 Şubat 2019

Website: https://www.blockchaineconomy.istanbul/TR/

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment