Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tom Shaughnessy: Sıradaki Bitcoin Boğa Koşusu Çok Daha Büyük Olacak!

Bitcoin 2017 yılı boyunca ciddi bir artış elde edip Ocak ayı başlarında 1.000 dolar seviyelerinde gezinirken, Aralık ayının sonlarına doğru 20.000 dolara çıkmayı başardı ve yaklaşık olarak %2.000 bir artış yakaladı. Neredeyse başka hiçbir piyasada veya varlıkta bu kadar kısa sürede bu denli şiddetli bir artış görülmemişti ve bu durum tabii ki bütün ilgiyi Bitcoin ile diğer kripto para birimlerinin üzerine çekti.

Daha sonra zirvenin bulunması ve 20.000 dolara çıkılması ile BTC yavaş yavaş düşüşe geçti. 3.100 dolar seviyelerine kadar inen lider kripto para, basın saatine göre 5.400 seviyelerine tekrar çıkmayı başardı.

Ünlü piyasa araştırmacılarından olan Tom Shaughnessy de konu hakkında yaptığı açıklamada 2017 yılında boğaların geliş sebebinin hype ve o tarihlerde hala yeni olarak görülen kripto para teknolojisine olan ilgi olduğunu ifade etti. Artık Bitcoin’in sadece hype’den ibaret olmadığını belirten araştırmacı, herhangi bir sahibi olmayan dijital para biriminin Lightning Network’un katkıları ile beraber gerçekten anlaşılmaya başlandığını ve bunun faydalarının görüldüğünü vurguladı.


Deplhi Digital kurucu ortağı bütün bu yenilikler ve artık piyasanın ayağını daha sağlam basması nedeniyle beklenen boğa koşusunun 2017 yılındakinden çok daha yükseklere çıkma potansiyeli olduğunu ifade etti.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment