Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

TomoChain, Ethereum’dan Sonra Poolz’a Katılan İkinci Platform Oldu

TomoChain, swap protokolü Poolz ile ortaklık yaptıklarını duyurdu. Bu ortaklıkla birlikte her iki proje birbirlerine destek olurken aynı zamanda DeFi platformunu da güçlendirmeyi hedefliyorlar.

Merkeziyetsiz blockchain projesi olan TomoChain, Poolz ile ortaklık anlaşması yaptıklarını açıkladı. Poolz ekosistemine katılacak olan TomoChain, Ethereum’dan sonra Poolz’a entegre edilecek olan ikinci ağ olacak.

Bu iş birliğiyle neler hedefleniyor?

Yahoo News‘da aktarılanlara göre, gerçekleşen ortaklık sonucunda oluşturulacak yeni projelerin TOMO tokenları ile işlem görmesinin önü açılacak. Projeler, hem Poolz platformundaki kullanıcılar hem de TOMO ve diğer tokenların dahil olduğu diğer platformlardaki kullanıcılar tarafından yönetilebilecek ve işlem görebilecek. Her iki platformun bu ortaklığı yapmadaki en büyük amacının merkeziyetsiz kaynak yaratımını herkes için erişilebilir hale getirmek olduğu ifade edildi.

Cryptodaily’nin sağladığı bilgilere göre de TomoChain, Poolz ile yapılan ortaklıkla birlikte fonlamalarda karşılaşılan teknik sorunların üstesinden gelineceğini, aynı zamanda yeni yatırım havuzlarının da oluşturulacağını belirtti. Poolz, merkeziyetsiz ve on-chain token takası yapılması sağlayan bir platform olarak TomoChain’e projelerde destek verecek. Poolz, TOMO tokenlarını kabul eden havuzlar oluşturacak ve böylece yaratılan yeni projeler kendi tokenlarını da çıkarabilecekler.

Poolz kurucu ortağı Liam Cohen, konuyla ilgili şunları aktardı:

“TomoChain ile ortaklığımız, gerçek anlamda merkeziyetsiz, zincirler arası bir ekosistem oluşturma çabalarımızın resmidir. Bu ortaklıkla birlikte, proje sahipleri tokenlarını erkenden listeleme olanağı bulabilecekler. TomoChain ile çalışmaktan ötürü çok heyecanlıyız ve bu ortaklığın hem projelere hem de geliştiricilerimize büyük bir değer katacağına inancımız tam.”

TomoChain ve Poolz Hakkında

TomoChain, merkeziyetsiz bir blockchain ağı olmanın yanı sıra ağda bulunan ölçeklenebilirlik sorununa odaklanarak çözüm üretmeyi hedefleyen bir platformdur. TomoChain, blockchain ağında meydana gelen entegrasyon ve ölçeklenebilirlik sorunlarında kullanıcıları ön planda tutar. TOMO fiyatı ise ConiGecko’ya göre şu anda 0,602 dolar.

tomochain-poolz
Poolz, merkeziyetsiz bir swap protokolü olarak işlev görür. Bu platform, yatırımcılara ve proje geliştiricilerine destek sağlamayı hedefler. Aynı zamanda ağlar arasında token takası yapılmasını da sağlar.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!