Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Toplam USDT Arzının Yüzde 2’si TRON Ağında

Kripto para sektörünün en fazla kullanılan stabil kripto parası USDT’nin TRON ağında da arz edilmeye başlaması, geçtiğimiz birkaç haftalık dönemde yaşanan önemli gelişmelerden birisi olarak dikkatleri çekmişti.

Son dönemde yaptığı atak ile TRON ağına işlerlik kazandırmak isteyen Justin Sun ve ekibi, merkezi olmayan uygulamaların ve diğer şeylerin yanı sıra, bir de USDT arzının bir kısmını bu ağa geçirmek istemiş ve bu haber ciddi yankıyı da beraberinde geitrimşti.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan TRON vakfı kurucusu ve şirket CEO’su Justin Sun ise, şu andaki toplam USDT arzının yüzde 2’sinin TRON ağı üzerinde olduğunu açıkladı.

USDT’nin toplamda 2.5 milyar adet tokeni olduğu göz önüne alınırsa, TRON ağında bulunan USDT miktarının da kaba bir hesapla 50 milyon olduğunu söylemek mümkün.

Şu anda Ethereum ağında USDT arzının yüzde 10’unun bulunduğunu söyleyen TRON kurucusu, ana hedeflerinin kısa vadede ETH ağını bu alanda geride bırakmak olduğunu söylerken, uzun vadede ise toplam USDT arzının yüzde 50’sini bünyesinde bulundurmayı istediklerini söyledi.

Justin Sun’un yaptığı rekabetçi açıklamalar, bu sefer TRON camiası tarafından pek de hoş karşılanmadı. Birçok kişi, Sun’ın son dönemde gerçekçi olmayan vaatler verdiğini ifade ederken, bu durumun koin açısından hoş olmadığı fikrinde birleşti. Bazıları da, Justin Sun’un sözler vermek yerine, TRX fiyatını nasıl daha fazla arttırabilirim sorusuna yanıt araması gerektiğini söyledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment