Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tradelize’ın Token Ön-Satışı Yüzde 15’e Varan Bonuslarla Devam Ediyor

Acemi al-satçıların çok daha iyi kararlar vermesini sağlayan kripto para ticaret aracı Tradelize, token ön-satışını genişletme yoluna gitti. Token satışının bu süreci 14 Temmuz’a kadar devam edecek ve yüzde 15’e varan bonuslar sunulacak. Projenin asıl token-satışı ise 15 Temmuz’da başlayacak. TDZ tokenının fiyatı şu anda 1 dolar.

Tradelize profesyonel al-satçıları, kripto para sahiplerini ve kripto para piyasasına yeni giriş yapanları birbirlerine bağlamak ve her düzeyden yatırımcının kullanabileceği çeşitli araçlar sunmak için oluşturulmuş bir proje. Tradelize’ın uygulaması bir araya getirildiklerinde birbirleriyle uyumlu şekilde çalışan üç ayrı ticari bilgi düzeyinden oluşuyor. Uzman seviyesi için hazırlanmış Tradelize.terminal, profesyonel al-satçılara hitap ediyor. Bu düzeyin arayüzü profesyonel al-satçıların çeşitli platformlar arasında git-gel yapmadan en büyük kripto para borsalarında ticaret yapmasını sağlıyor. Bu düzey geleneksel borsalara zaten aşinalığı olan kişilere hitap ediyor ve profesyonel düzeydeki ticaret için gereken dijital araçlar sunuyor. Arayüzde arbitraj bulucu, arayüz özelleştirme, risk yönetimi, SMART emirler, çok-ekranlı düzen, haber akışı ve cüzdan bağlantısı bulunuyor.

Tradelize, bünyesine profesyonel al-satçıları çekmesi durumunda piyasaya yeni girmiş yatırımcıların da platforma katılmak isteyeceklerini düşünüyor. Tradelize.web düzeyinde acemi yatırımcılar uzmanlar tarafından oluşturulmuş stratejileri deneyebiliyorlar. Uygulamayı kullanan en başarılı al-satçılar Tradelize.score kısmında sıralanacaklar. TDZ tokenı sistem içerisinde işlev görecek ve hem ticaret için hem de işe yarar, başarılı taktikler veren uzman yatırımcıları ödüllendirmek için kullanılabilecek.

Tradelize‘ın kurucularından ve CEO’su olan Anton Zapolski:

“Kripto para ticaretine girmek isteyen çok fazla insan var ancak bu kişilerin hepsi en iyi yatırım kararlarını verecek kadar bilgiye ya da yeteneğe sahip değil. Tradelize platformdaki herkesin profesyonelmiş gibi ticaret yapmasına imkan tanıyor.”

Tradelize hakkında daha detaylı bilgi edinmek için siteyi ziyaret edebilirsiniz: Tradelize

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment