Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

TRON, 19 Destekçisi İle ‘Blockchain Rüyasını’ Gerçekleştirmeye Yürüyor

Justin Sun’ın kurucusu olduğu ve son dönemde ciddi bir ivme yakalattığı TRON, Blockchain platformunun göçü için gün sayıyor. Ethereum Blockchain’i üzerinde hayatına başlayan koin, 1 Haziran 2018 itibari ile kendi öz Blockchain’ini kuracak ve TRON yatırımcıları ve sevenleri, bu konuda oldukça heyecanlı.

Piyasalardaki olumsuz havaya rağmen güçlü bir duruş sergileyen TRX, yakın vadede 7 cent’in altına düşmemeyi başardı. Şu sıralarda 0.072 dolar üzerinden işlem gören TRON, son bir haftada ise değerine yüzde 2.5 değer katmayı başardı. Bu arada token göçü konusunda birçok büyük kripto para borsasının da desteğini alan TRON’da bu gelişmeler de Justin Sun’ın yüzünü güldürmeye yetiyor.

Dün akşam saatlerinde bir tweet atan Sun, 19 kripto para borsasının TRON’un yeni Blockchain platformunu destekleyeceğini belirtti.

Buna göre, bu 19 borsa şunlar oldu:

”Bit-Z, Bibox, Bittrex, Binance, Bitfinex, Bitpie, Bixin, Bithumb, Bitbns, Coinnest, Coinrail, DragonEx, Upbit, Liqui, BITKOP, Bitfinex, Zebpay, Gate.io ve RightBTC.”

Tüm kullanıcı ve yatırımcıların da aynı token gibi göçü tamamlaması bekleniyor. Bunun için son tarih ise 21 ve 25 Haziran arasındaki süre. Justin Sun, bir tweet atarak şu anda toplam işlem hacmi baz alındığında 8. sırada olan TRON’un, bu Blockchain değişiklşği sonucu yakalayacağı ivme ile; Cardano (ADA), Stellar (XLM) ve Litecoin’i (LTC) geçerek 6. sıraya yerleşeceğini iddia etti.

Gerek camia, gerek yatırımcı gerekse de ekip olarak yoğun bir çaba sarf eden TRON, web sitesi duyuruları olsun, basın açıklamaları olsun, şeffaflık olsun birçok konuda yoğun bir halkla ilişkiler faaliyeti sürdürüyor. Twitter’daki TRON yatırımcıları da Blockchain platformunun hayata geçmesinin ardından, fiyatlarda büyük bir artış yaşanabileceğini düşünüyor ve TRON’un bir daha arkasına bakmadan, müthiş bir çıkış yakalamasını umuyor. Ayrıca TRON ekibi, bu yolda kendilerine destek verenler insanlara da ödül verme konusunda iyimser.

Konuyla ilgili açıklama yapan Alman programcı Marius Gill, şöyle konuştu:

”Bir ödül kazanmak benim için açıkçası çok da önemli değil. Benim için esas konu, böylesi bir projenin içinde yer alabilmek ve TRON camiası ile bu büyülü anların tadını çıkarabilmekti. Testler ve optimizasyon süreçleri için yoğun çaba harcadık. Daha iyi olabilmek için çok çalıştık.”

Konuyla ilgili yorum yapan bir başka isim ise Edward Wong oldu. Wong, şu ifadeleri kullandı:

”TRON yakın dönemde white paper çalıntı iddiaları sebebiyle ciddi sıkıntılar ve zorluklar yaşadı. Justin Sun ve ekibi zor günlerden geçmelerine karşın bu hamleleri ile TRX’i yeniden atağa geçirmeyi başardılar. Büyük bir destek topladılar ve tüm dünya da onlara destek verdi. İyi bir ürün oluşturmadan, 19 farklı borsadan destek almak pratik olarak imkansızdır. Hem EOS hem de TRON bu ayı piyasasında kendilerine değer katmayı başardılar ve bu durum; işlerin değişmeye başladığının açık bir sinyali olarak da yorumlanabilir.”

TRON Blockchain’inde süreç artık şöyle işleyecek. Öncelikle 1 Haziran’da platform değişikliği gerçekleşecek ve bunun ardından 26 Haziran’da merakla beklenen Blockchain temsilci seçimi yapılacak. O haftanın hemen öncesinde ise, token değişimleri gerçekleşecek.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment