Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tron Ağı Hızla Büyümeye Devam Ediyor

Kripto para sektörünün en büyük kuruluşlarından biri olan Tron Foundation hızla büyümeye devam ediyor. Bundan kısa süre önce birinci yıl dönümünü kutlayan Tron Foundation bu kısa süre içerisinde oldukça ciddi işlere imza atmayı başardı.

Tron ağının kendi tokenı olan TRX an itibarıyla kripto para sektörünün en büyük onuncu kripto parası durumunda. Yalnızca bu bile Tron’un kripto para sektöründe önemli bir rol oynadığını anlamaya yeter. Ancak Tron ağı bunun da ötesinde özellikle merkezsiz uygulama (dApp) alanında ön plana çıkıyor.

AMBCrypto tarafından yapılan habere göre Tron ağındaki merkezsiz uygulamaların sayısı 510’u, akıllı kontratların sayısı ise bini aşmış durumda. Tron ağı bu haliyle birlikte dApp konusunda sektörün en büyük isimlerinden biri haline geldi. Özellikle merkezsiz uygulama alanında Ethereum gibi büyük rakipleri bulunan Tron buna rağmen hızlı bir şekilde büyümeye devam ediyor.

TRX’in Performansı

TRON (TRX) son günlerde pek iyi bir performans gösterebilmiş değil. Ancak bunun genel olarak tüm alternatif kripto para piyasası için geçeri olduğunu söylemek mümkün.

Coinmarketcap verilerine göre TRX an itibarıyla oldukça durgun bir şekilde ilerliyor. Son 24 saatte yüzde 0.01 gibi bir değişim gösteren TRX’in anlık fiyatı 0.02 dolar civarında.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment