Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tron, Blockhain Tabanlı Popüler Online Oyun İle Ortaklık İmzaladığını Duyurdu

CoinMarketCap verilerine göre piyasa hacmi bakımından dünyanın en büyük on birinci kripto para birimi TRX, Tron Foundation tarafından yapılan ortaklık duyuruları ve yenilikler sayesinde yerini korumaya devam etmekte. Tron da geçtiğimiz günlerde yaşanan boğa piyasasından payına düşeni alıp, ufak çaplı yükselme yaşayan alt koin projelerinden bir tanesi oldu.

Tron Foundation 8 Kasım Perşembe günü yaptığı bir duyuruda, blockchain teknolojisi üzerinde çalışan multiplayer online sanal dünya oyunu ile ortaklık imzaladığını duyurdu. Tron ve NeoWorld arasındaki ortaklık ile NeoWorld Exclusive isimli bir proje oluşturulması planlanmakta.

Tron’dan yapılan açıklamaya göre, ortaklığın içerisinde Tron topluluğunun yanı sıra, genel olarak bütün kripto para topluluğu açısından güçlendirme ve geliştirme çalışmaları yapılacak.

Kasım ayına adeta yeni ortaklıklar ve duyurular ile başlayan Tron ve Justin Sun, geçtiğimiz 1 Kasım tarihinde de Tron’un hibrid bir kripto para borsası JOYSO ile ortaklık anlaşması yaptığını duyurmuş ve şunları aktarmıştı:

”TRON olarak artık Joyso ile bir ortaklık anlaşması yaptığımızı duyurmak isteriz. Güçlerimizi birleştirerek, birlikte merkezli olmayan bir Blockchain ortamı yaratmak istiyoruz.”

Tron bunun yanı sıra Hong Kong menşeli bir kripto para borsası olan CoinSuper bünyesinde de listelenmeye başladığını duyururak, bir ay içerisinde oldukça fazla olumlu gelişme verdi. 2 Kasım tarihinde platformda listelenmeye başlayan Tron, temel olarak ETH ve BTC paritelerine sahip. Söz konusu haberin hemen ardından, Justin Sun başka bir kripto para borsası BitexBook üzerinde de Tron işlemleri yapılabileceğini duyurmuştu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment