Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tron Brazzers İle Anlaştı!

Justin Sun bugün yaptığı bir uyarıda sadece PornHub ile değil, Brazzers, Traffic Junky ve Nutakugames ile de anlaştığını ve bu firmaların ödeme olarak TRX kabul edeceğini duyurdu. Dün PornHub resmi bir açıklama yapmış ve ödeme birimi olarak TRX kabul ettiklerini açıklamıştı. 

”TRX artık PornHub, Brazzers, Traffic Junky ve Nutakugames’de kabul edilmeye başlandı. Tron halkın blockchain’idir. TRX’i bundan sonra nerede görmek istiyorsunuz?”

Brazzers Kanada, Montreal’de yer alan bir yetişkin içerik sitesi. Şirketin sloganı ise ”Dünyanın En İyi HD Yetişkin İçerik Sitesi!” olup aylık 37.83 milyonluk bir site trafiğine sahip. Firma resmi olarak Lüksemburg‘a kayıtlı olan Mansef isimli bir şirket adına kayıtlı.

 

Traffic Junky Inc. 2008 yılında kurulmuş bir reklamcılık ve dijital pazarlama şirketi. Şirketin ana merkezi Kanada, Montreal içerisinde yer almakta. TrafficJunky’nin hedefi çeşitli şirketleri ve onların ürünlerini internet pazarlaması ve reklam kampanyaları ile daha iyi bir hale getirmek.

Nutaku ağırlıklı olarak Hentai temalı oyunlara odaklanan yetişkin içerikli bir oyun platformu. Montreal, Quebec ve Kanada içerisinde çeşitli merkezleri bulunan Nutaku, yetişkin içeriğe sahip oyun üretiyor. Platform ağırlıklı olarak tarayıcı oyunlarına, indirilebilir oyunlara ve mobil oyunlara odaklanıyor. Hem küçük ödemelerle oynanabilen hem de direkt olarak satın alınabilen oyunlar üretiyorlar.


Justin Sun takipçilerine TRX’i bundan sonra nerede görmek istersiniz sorusunu sorunca, gelen cevapların çoğunluğu Coinbase yönünde oldu.

Natz isimli kullanıcı:

”Coinbase, Walmart, Ebay, Starbucks! Hayalini kuruyorum!!”

Happy Glitchmore:

”Poker ve spor kitabı endüstrisi cidden kocaman. Çok fazla potansiyel var.”

fvnslifestly isimli kullanıcı:

”Tron’un Alipay kullanarak ışık hızında, sınır ötesi ve dünya çapında işlemler yapmasını isterdim. ve Blockchain yapay zeka yeniliği..”

AllinOneTwi:

”Herkes Coinbase’i ister. Justin lütfen bunu yap.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment