Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

TRON Durmuyor! IOTA’yı Tahtından Edip 9. Sıraya Yerleşti!

Bitmek bilmeyen ”duyuruları”, heyecan verici aktiviteleri ve kripto piyasalarındaki medyayı etkin kullanımı ile bilinen Tron gene bir şeylerin peşinde. TRON kurucu ortağı Justin Sun ve takımı koini şu anki seviyeye getirebilmek için bir sürü anlaşma ve kampanyaya imza attı.

Tron 21 Haziran sabah saat 5 civarlarında 3.246 milyar dolarlık barajı aşıp IOTA‘yı yerinden etti.

Peki buna sebep olan ne?

TRON Ana Ağ token değişimi oldu olacak ve bu işleme destek veren borsaların listesi epey kabarık: Bitbns, Bibox, Binance, Bitfinex, Bitopro, Bitforex, Bittrex, Coinegg, Coinrail, Huobi ve daha niceleri.

Şu an için TRX destekçileri yeni platformda geçersiz olacak olan Ethereum ağı temelli ERC20 tokenlerine sahip.

Tron, ERC20 tokenlerinden TRON20 standartlarına geçiş yapacak. Değişim 1:1 oranında olup şimdiden 24 Haziran tarihinde gerçekleşecek bu işlemi destekleyen 30 dan fazla borsa var.

Tabii ki tek sebep bu desek yanılmış olabiliriz. John McAfee gibi piyasanın etkili isimlerinin de TRON’a verdiği destek bu başarıda etkili olmuş olabilir. John McAfee Tron’un Odyssey‘ini farklı dillere çevirtip koinin dünya genelinde ün kazanmasını sağladı.

Basın saatine göre TRON 0.0495 dolar birim fiyata sahip olup 3.257.371 milyar dolarlık toplam piyasa hacmi ile IOTA’yı tahtından etmeye devam ediyor. TRON son 24 saat içerisinde %8.31’lik bir artış yaşamış. IOTA ise şu an 3.249 milyar dolarlık toplam piyasa hacmi ile TRON’un hemen arkasında yer almakta.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment