Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

TRON, Eski Galatasaraylı Wesley Sneijder’in Kurucusu Olduğu Blockchain Şirketi İle İş Birliği Anlaşması Yaptı

Blockchain teknolojisi hayatın her alanında çeşitli etkiler yapmaya devam ederken; TRON bu etki alanını biraz daha genişleterek, Rusya’da düzenlenecek Dünya Kupası öncesi önemli bir stratejik anlaşma imzaladı.

Kurucuları arasında girişimci Qiang Bai’nin yanı sıra eski Galatasaraylı futbolcu Wesley Sneijder’in de yer aldığı ilk futbol tabanlı Blokchain projesi olarak bilinen v-Sport ile iş birliği anlaşması imzalayan TRON, böylelikle büyük bir potansiyeli elinde barındıran önemli bir sektöre giriş yapmış oldu.

TRON Vakfı başkanı Justin Sun iş birliğini attığı bir tweet ile duyururken, şu ifadeleri kullandı:

”Futbol dünyanın açık ara en popüler sporu. En büyük hayran kitlesine sahip bir spor dalı olarak, futbol takipçileri de her zaman yeniliklerin peşinde koşuyor. Futbol ve onun genelinde sporu Blockchain ile bir araya getirmek, Blockchain’e olan inancı da arttıracaktır. Bu yüzden v Sport ile birlikteyiz. Wesley Sneijder gibi hem saha içi hem de saha dışında başarılı bir sporcu ile çalışacak olmaktan dolayı mutluyuz. Wesley’nin bu proje ile birlikte spor ve blockchain alanında önemli bir figüre evrilmesini bekliyorum.”

Konuyla ilgili konuşan v-Sport’un kurucularından Qiang Bai ise, şu ifadeleri kullandı:

”TRON ile iş birliği bizim için çok önemli ve güzel bir haber. Birlikte bu zor ve rekabeti yüksek pazarda bir şeyler başarmak istiyoruz. Dünyanın dört bir yanındaki futbol fanatiklerinin, bu projeyi seveceklerinden eminim.”

Öte yandan, konuyla ilgili bir tweet atan eski Galatasaraylı efsane futbolcu Wesley Sneijder, projenin tokeni olan VSC tokenin borsalarda listeleneceğini duyurdu. Kariyerine şimdilerde Katar’ın Al Gharrafa takımında devam eden başarılı oyuncu, Justin Sun ve TRON ile iş birliği yapacakları için memnun olduklarını belirtirken, oldukça heyecanlı olduğunu da sözlerine ekledi.

Platformun şu aşamada Dünya Kupası boyunca canlı maç sonuçları yayınlayan bir merkezi olmayan uygulamayı, TRON platformu üzerinden futbol fanatiklerine ulaştırması bekleniyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment