Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tron Güncellemesi Hakkında Justin Sun Önemli Detayları Paylaştı: ”Bunu Okuduğunuza Emin Olun”

Tron Foundation‘un token göçü çok yakında gerçekleşecek. Şu an için TRX token sahipleri ellerinde Ethereum ağı üzerinde yaratılan ERC20 tokenlerini bulundurmakta ve bu ERC20 tokenleri yeni platform üzerinde geçerli olmayacak.

” TRON Foundation’un Token göç işleminin eli kulağında. Bu haberi kesinlikle okuyun ve 25 Hazirandaki Bağımsızlık Günümüze katılın!”

Tron ERC20 sisteminden Tron Ana Ağına özel bir koin olan TRON20 standartlarına göç edecek. Bu 1:1 oranında bir değişim olacak ve şimdiye kadar 30 kripto para borsası 24 Haziran tarihinde gerçekleşecek olan TRX token göç işlemini desteklediğini belirtti.

Her bir borsa 24 Hazirandaki göç işlemi için olan fon yatırma işlemini askıya alacağı kendine özel bir tarih belirledi. Sözü edilen borsalar işlemler askıya alınmadan önce kullanıcıların mevcut bakiyelerini kayıt altına alıp süreç tamamlanana kadar hem para yatırma hem de çekme işlemlerini durduracak.

Sürece destek veren borsaların arasında Bitbns, Bibox, Binance, Bitfinex, Bitopro, Bitforex, Bittrex, Coinegg, Coinrail, Huobi vb. borsalar bulunmakta.

Bu borsaların arasında TRX tokenleri için devam eden koin değişimi sunacak tek borsa Binance. Bu da bir tacirin istediği herhangi bir zamanda ERC20 TRON tokenlerini Binance’a transfer edebileceği ve borsa yetkililerinin süreci tamamlayacağı anlamına gelmekte. Tron Foundation konu hakkında şu yorumda bulundu:

”Token göç işlemi Tron’un Bağımsızlık Günü içerisindeki son adım olacak. Bütün Tron destekçilerinin mevcut tokenlerini yeni TRX ana ağ koinleri ile değiştirme sürecine dahil olmalarını dört gözle bekliyoruz. Tron token göç işlemi için desteklerini sundukları ve Tron sahiplerine yeni TRX standart koinine doğru yol alırken güvenilir bir kaynak sağladıkları için bütün borsalara teşekkür eder.”

Tron son bir aydır piyasada ciddi dalgalanmalar yaşamakta. Tron’un basın saatine göre olan birim fiyatı 0.046 dolar seviyelerinde olup toplam piyasa hacmi ise 3 milyar doların üzerinde. Tron son 24 saat içerisinde %5 gibi bir düşüş yaşamakta.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment