Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

TRON İletişim Direktörü: Tekerleği Yeniden İcat Etmeye Çalışmıyoruz

Son dönemin kripto para piyasalarında en fazla konuşulan koinlerinden birisi de hiç şüphe yok ki TRON. Özellikle kendi ağına geçmesinin ardından aylık neredeyse 100 milyon aktif kullanıcıya sahip olan Bittorent’i de 126 milyon dolara bünyesine katması ile gündemi işgal eden TRON, bu dönemde platformun ana tokeni olan TRX’in yakaladığı çıkış ivmesi ile gündemde yer etmişti.

Destekçileri kadar çok sıkı eleştirmenleri de olan TRON’da, şirketin vizyonu ve hedefleri ile ilgili olarak açıklamalar yapan iletişim direktörü Cliff Edwards, verdiği bir röportajda insanların kendilerini Ethereum ya da EOS’a benzettiğini ifade ederken buna karşın kendilerinin sadece daha iyi bir fare kapanı yapmaya çalıştıklarını ve tekerleği yeniden icat etmelerine gerek olmadığını aktardı.

Edwards, konu ile ilgili verdiği demeçte şunları söyledi:

”Ben genelde Apple’ın vizyonunu beğenirim. Onlar baştan bir şey yapmadılar, tam aksine hali hazırda olan bir şeyi nasıl daha iyi yapabiliriz sorusuna cevap aradılar. Geldikleri noktayı da görüyoruz. Gerçekten de iyi çalışıp en kaliteli ürünü ortaya koydular. TRON’da yaptığımız işlere bakacak olursanız aslında biz de hemen hemen aynı şeyi yapıyoruz. Tekerleği yeniden icat etmeye gerek yok, bunun için çaba harcamak yersiz. Ancak onun yerine, hali hazırda olan bir şey nasıl daha iyi olabilir sorusunun cevabını arıyoruz ve o yolda ileriliyoruz. Bana sorarsanız, şimdiye kadar iyi bir iş çıkardık.”

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment