Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

TRON Kurucusu: USDT ile İş Birliği Bizim İçin Çok Önemli

TRON kurucusu Justin Sun, USDT ile yaptıkları anlaşma ile ilgili olarak bazı değerlendirmelerde bulundu. Son dönemde New York baş savcılığının Bitfinex’e dava açmasının ardından gündeme bir kez daha gelen Tether ve onunla ilgili spekülasyonların tavan yaptığı bir dönemde konuşan Sun, USDT ile TRON ağı arasında yapılan iş birliğinin TRON ekosistemi için çok kritik bir öneme sahip olduğunu söyledi.

Konuyla ilgili konuşan Sun, kripto para sektöründe yer alan kişilerin bir dolar kapısına sahip olmasının çok önemli olduğunu söylerken, şunları ekledi:

”Bitcoin ve Ethereum’un aksine, Tether adlı ürün sınıfı, yüzde yüz olarak dolara fikse. Bu da bireysel yatırımcıların kripto para sektörüne girebilmesi için çok önemli bir durum anlamına geliyor. Alım ya da satım süreçlerinde çok kullanılan bir kripto paradan bahsediyoruz. Bunun TRON ağına gelmesi de çok önemli.”

Sun, aynı zamanda kripto para sektörü ile ilgili bilgi sahibi olmak isteyen insanların tüm kullanım alanları ile ilgili bilgi sahibi olması gerektiğini belirtirken, USDT ile yapılan iş birliğinin ağ için ‘çok kritik’ olduğunu söyledi ve şunları ekledi:

”Bu iş birliğinin yayılmasına destek olacak kişiler için ödül programı düzenliyoruz. USDT ile yaptığımız iş birliğine çok önem veriyoruz. Hatta bana göre, bu iş birliği TRON ağının hem bugünü hem de geleceği için çok kritik bir öneme sahip.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment