Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tron, Merkeziyetsiz Uygulama İşlem Hacmi Konusunda, Ethereum’u Geride Bıraktı!

Bir zamanların en büyük merkeziyetsiz uygulama ağı Ethereum, şimdilerde özellikle son iki haftadır çok zor günler yaşamakta. Geçtiğimiz hafta başlayan düşüşten en çok etkilenenlerden birisi olan Ethereum, ilk başta piyasa hacmine göre sırasını XRP‘ye kaptırmıştı ki daha sonra yeni bir kötü haberle sevenlerini üzdü. Merkeziyetsiz uygulama işlem hacmi konusunda Ethereum‘u geride bırakan platform ise, Justin Sun‘ın göz bebeği Tron oldu.

Tron’un dApp Hacmi, Ethereum’undan Yüksek

Önde gelen merkeziyetsiz uygulama analiz sitelerinden dapp.review‘in aktardığına göre, Tron dApp’lerin hacmi konusunda ETH’yi geçti.

TRONbet isimli merkeziyetsiz uygulama, 24 saatlik işlem hacmi bakımından 531.272 gibi etkileyici bir seviyeye sahip ki bu 371,937,398 TRX’e bedel. Bunun yanı sıra TRONdice merkeziyetsiz uygulaması da basın saatine göre 14.000’in üzerinde günlük işleme sahip ve bu ikili temel olarak Tron merkeziyetsiz ağının en büyük yükünü omuzlamış durumda.

Tablodan da anlaşılacağı üzre trafiği oluşturan ikili aslında TRONbet ve TRONdice. Bunlara kıyasla Ethereum ağının lider merkeziyetsiz uygulaması IDEX ise, basın saatine göre sadece 8,724 günlük işlem hacmine sahip ve bu TRONbet’e kıyasla oldukça ama oldukça düşük bir seviye.

Ethereum’un hem ağ hem de fiyat konusunda bir an önce toparlanma yaşaması gerekiyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment