Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tron Tabanlı USDT’ye Hem Huobi Hem OKEx Destek Verecek

Huobi Gloobal ve OKEx, geçtiğimiz günlerde yayınladıkları bir basın duyurusuyla Tron’un kendi üreteceği sabitkoini destekleyeceklerini açıkladılar.

Blockchain sektörünün önde gelen platformlarından olan Tron, bu ayın başlarında Tether ile birlikte çalışmaya başladığını duyurdu. Yapılan bu duyuruya göre Tron ve sabitkoin piyasasının en büyük ismi olan Tether, TRC-20 tabanlı bir USDT geliştirmek için bir araya geldiler.

Tron platformundaki standartlara uyumluluğu gösteren TRC-20 standardı, yeni geliştirilecek olan bu tokenın tüm Tron platformlarında sorunsuz bir şekilde kullanılmasını sağlayacak. Bu token TRC-20 standardına göre tasarlanacağı için Tron tabanlı protokoller ve merkezsiz uygulamalar da bu tokenı kullanabilecekler.

Tron ve Tether ortaklığıyla geliştirilen bu token kısa süre içerisinde büyük isimlerden destek almayı başardı. Önce Singapur merkezli Huobi Global, daha sonra Malta merkezli OKEx gibi kripto para borsaları bu tokenı destekleyeceklerini açıkladılar.

Halihazırda Bitcoin tabanlı USDT-Omni ve Ethereum tabanlı USDT-ERC-20 gibi USDT’nin diğer versiyonlarını destekleyen Huobi ve OKEx, yayınladıkları duyuruda müşterilerinden sabitkoin piyasasına ilişkin yoğun bir talep aldıklarını belirttiler. Yayınlanan bu duyurulara göre iki şirketin de bu yeni USDT-TRON tokenını destekleme sebebi müşterilerden gelen yoğun talep.

OKEx ve Huobi günümüzde sektörünü en büyük merkezi borsaları arasında olsalar da Tron ve Tether tarafından yapılan açıklamalara göre bu token özellikle merkezsiz borsalara hitap ediyor olacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment