Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

TRON [TRX] Günden Güne Göç Gününe Olan Desteğini Arttırıyor!

Bir kripto para borsası olan Liqui, bugün yaptığı duyurusunda TRON ana ağ güncellemesi ve token yer değişikliğine olan desteğini açıkladı. Kullanıcılar TRX ERC20 tokenlerini 24 Haziran 2018 tarihinden önce Liqui’ye taşımak zorunda olacak ve bunun karşılığında 26 Haziran 2018 tarihine kadar taşıdıkları token değerinde TRX tokeni elde edecekler.

Güvenli bir TRX token değişimi sağlayabilmek için Liqui, TRX yatırma ve çekme işlemlerini 25 Haziran tarihinde durdurup, geçiş işleminin tamamlanmış olacağı 26 Haziran tarihinde tekrar devam ettireceğini açıkladı. Bu periyot sırasında alışveriş işlemleri ise bundan etkilenmeyecek.

TRON’un genç ve başarılı kurucusu Justin Sun geçenlerde TRON token değişimi konusunda heyecanlı olduğunu belirtmişti. Bu etkinlik Tron’un takımında bir kaç şeyi değiştirip TRON’u ERC20 tokeni olmaktan yerli ve kendine has bir blockchain ve para birimi haline getirecek.

Hem Jack Ma Hupan Üniversitesinin parmakla gösterilecek kadar başarılı öğrencisi, hem de TRON’un kurucu ortağı olan Justin Sun TRON’un şu sıralar görmekte olduğu destek hakkında oldukça memnun ve heyecanlı görünüyor.

Liqui kripto para borsasının duyurusu üstüne şu tweeti attı:

”#TRX $TRX @Liqui_Exchange #TRON blockchain güncellemesini ve token değişimini destekleyecek.”

Justin attığı bu tweetin yanı sıra iki şirketin birleşiminin kısa bir özetini de sundu.

Sürekli trollenen genç kurucu şu tweeti bile attı:

”TRON Ana Ağ Piyasaya Çıkış Geri Sayımı: 7 gün, 16 saat, 57 dakika, 40 saniye! #TRONSR $TRX #TRX”

Kimsenin sormadığı halde kendi kendine attığı bu geri sayımları üzerine bir Twitter fenomeni Aayush sood şunu ifade etti:

Şubat’ın 18’inden beri ”Hodl”luyoruz.”

”Hodling” kripto para birimini satmak yerine elinde yatırım aracı olarak tutmanın bir forum üzerinde Rus sarhoş bir genç ”hold” (elde tutmak) yerine ya ”hodl” yazmasından doğan bir internete özgü kullanımı.

Basın saatine göre TRON toplam 4.760 milyar dolar piyasa hacmi ve token başına 0.072 birim fiyatı ile CoinMarketCap üzerinde 9. sırada yer almakta. Geçtiğimiz saat içerisinde %2.2’ye yakın bir düşüş yaşadı ancak yeni haberler TRON’a uğurlu gelecek gibi görünüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment