Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

TRON (TRX), Hindistan’ın En Büyük Borsasında Listelendi

Hindistan’ın işlem hacmine göre en büyük borsası olan Zebpay, sonunda konu ile ilgili çıkan tüm dedikodulara son vererek, TRON’u (TRX)  borsada listeleyeceğini duyurdu.

Zebpay, konuyla ilgili resmi açıklamayı geçtiğimiz saatlerde yaparken, haberi duyan Hindistan kripto para camiası, büyük bir sevinç yaşadı. TRX’in kendi ülkelerinin borsalarında listelenmesini uzun bir süredir isteyen Hintliler sosyal medyada sevinçlerini dile getirirken, Zebpay’in resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

”Değerli arkadaşlar, Zebpay yeni bir koini borsaya ekleyecek. Bilin bakalım bu hangi koin olacak?”

Tweetin ardından Hintçe bir ipucu veren  borsanın bu oyununu kısa sürede deşifre eden kullanıcılar listelenecek koinin TRX olduğunu anlayınca büyük bir sevinç yaşadı.

Zebpay kullanıcılarının önümüzdeki günden itibaren ilgili cüzdanlarına TRON (TRX) yatırıp çekebileceği belirtilirken, listelenişin şerefine, TRX için yapılacak işlemlerin komisyon bedeli normal ücretin yüzde 1’i olacak.

Bazı kullanıcılar ise TRON’un listelenmesinden memnun kalmazken, TRON ve arkasındaki projeyi inandırıcı bulmadıklarını belirttiler. Konuyla ilgili fikirlerine başvurulan bir yatırımcı ise TRX’in Hindistan pazarına girmesinin önemli bir gelişme olduğunu belirterek şunları söyledi:

”TRX’in Hindistan pazarına giriş yapması gerek Hintli TRX severler gerekse de şirketin kendisi için büyük bir gelişme. Hindistan’da kripto paralara olan ilgiyi ve TRON’un 30 Mayıs’ta yapacağı platform değişimini de göz önüne alırsak, bu haber gerçekten çok büyük değer taşıyor.”

Hindistan hükümetinin kripto paralar ile ilgili çok tartışılan politikalarına rağmen ülkenin en önde gelen kripto para borsasının TRX gibi önemli  bir koini listelemesi, Hint vatandaşlarının kripto paralara ne kadar büyük ilgi duyduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor. Daha önce Hindistan Merkez Bankası, bir açıklama yaparak bünyesinde yer alan hiçbir bankanın vatandaşlara kripto paralar ile ilgili destek vermeyeceğini açıklamıştı.

Bu arada Justin Sun ve TRON için işler iyi gitmeye devam ediyor. Son üç günde Einstein, WazerX, Bittrex (yeni bir alım opsiyonu eklendi), Coinbene ve Zebpay borsalarında listelenmeye başlayan koin, yükselişini ise sürdürüyor. Bu yazının kaleme alındığı dakikalarda TRON, 0.68 dolardan işlem görüyor ve Bitcoin bazında değerini ise 781 Satoshi’ye çıkarmış durumda.

Kaynak: AMBCrypto

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment