Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

TRON, Web Sitesini Güncelledi

TRON, Blockchain değiştirmeye hazırlanırken web sitesinde de köklü değişikliklere gitti. Birçok otorite, TRON’un bu hamlesini bir mesaj olarak yorumlarken, bazı analistler ise TRON’un artık daha olgun bir imaj  vermek için böylesi bir hamle yaptığını iddia etti.

Yepyeni Bir Web Sitesi

Yeni güncellemeye 15 gün kala, TRON’un web sitesinde bir yenileme yaşandı. Güncelleme sonrası eskisi kadar basit görünmeyen site, yatırımcılarına adeta biz büyüdük ve olgunlaştık mesajı veriyor.

TRON Vakfı, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

”TRON’un yeniden tasarlanmış web sitesi artık kullanıma hazırdır. Buradaki ana amacımız, projedeki gelişimi eş zamanlı olarak sizlere aktarabilmek. Sitedeki çeşitli özelliklerde de optimizasyon ve iyileştirmeler yapıldı. Özellikle artık TRON’un piyasa performansının görülebileceği ve TRON ile ilgili çıkan son haberlerin tek bir elden takip edilebileceği TRX Market Performance eklentisi, TRON’un daha geniş resimde takibini sağlayacak. Aynı zamanda yeniden tasarladığımız web sitemiz artık daha kullanıcı dostu ara yüzü ve kullanım kolaylığı ile sizlerle olacak.”

Aynı zamanda sitede bir de sayaç bulunuyor. Sayaçta yeni güncellemeye ne kadar kaldığı görülüyor. Şu anda bu rakam 14 gün.

Sitede ayrıca bir de yeni gelenleri bilgilendirecek ve TRON hakkında önemli şeyler öğrenmesini sağlayacak bir bölüm de bulunuyor. TRON Blockchain’indeki tüm nodeların yer aldığı bir harita da, sitede mevcut. Şu anda 72 aktif nod bulunuyor ve toplamda blockchain’de tam 176 bin 13 adet blok var. Saatlik işlem sayısı ise 1165.

Ayrıca TRON’un performansının takip edileceği bölümde ise TRX’in sıralamasının yanı sıra bir de kaç kişinin elinde TRX tuttuğuna ilişkin veri de paylaşılıyor.

Birçok otorite, TRON’un Ethereum Blockchain’inden ayrılıp kendi Blockchain’ine geçmesini, olumlu olarak görüyor. özellikle TRON kurucusu Justin Sun ve Ethereum kurucusu Vitalik Buterin arasında başlayan ve bir türlü bitmek bilmeyen tartışmaların ardından bu hamlenin gelmesi herkesi rahatlatmışa benziyor.

Sun, Buterin’e TRON’un zincir yapısı sebebiyle Ethereum’dan daha iyi olduğunu söylemiş; Buterin ise Twitter üzerinden Sun’a yüklenerek; white paperlarının dahi çalıntı olduğunu belgeler ile ortaya koymaya çalışmıştı.

TRON’un Blockchain değiştirmesinin ardından; birçok otorite bunun TRX’in kendini kanıtlama sınavı olduğunu düşünüyor. Bakalım uzun vadede TRX, Ethereum’u geçmeyi başarabilecek mi?

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment