Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sirin Labs Token (SRN), Cryptopia’da Listelendi

Sirin Labs’ın kendi tokeni olan SRN, Cryptopia isimli kripto para borsasında listelenmeye başladı. Kripto para sektöründe tartışmaların odağından bir türlü çıkmak bilmeyen Yeni Zelanda merkezli borsa; hakkında dönen tüm tartışmalara karşın halen önemli bir alt koin pazarına sahip durumda.

Cryptopia borsasının resmi Twitter hesabından konu ile ilgili yapılan resmi açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

”Sirin Labs Token (SRN) listelenmesini, Cryptopia olarak gururla sunarız. Sirin Labs ekibine, Cryptopia ailesine hoşgeldin diyoruz.”

Cryptopia borsası Silrin Labs’den elektronik konusunda öncü bir firma hedefi olmayı taşıyorlar, ifadesi ile bahsederken; firmanın Blockchain ile elektronik piyasaları arasında bir köprü kurma amacında olduğunu ifade etti.

Sirin Labs de, bundan bir süre önce yaptığı açıklama ile Blockchain temelli bir akıllı telefon için çalışmalara başladığını duyurmuştu. Geçtiğimiz ay yapılan açıklamadauzun süredir gündemi meşgul eden Blockchain temelli akıllı telefon projesi için, üretici firma ile anlaşma imzalandığı duyrulmuştu. 

Sirin Labs projesi aslında ICO bazında bakarsak daha emekleme aşamasında ve halen kendine net bir fiyat aralığı oturtabilmiş değil. Ancak özellikle son dönemde çeşitli borsalarda tokenin listelenmesi, işlem hacmine en azından olumlu katkıda bulunmuş gibi görünüyor. Ürünün şu aşamada ana potansiyeline ulaşamamasının esas sebebinin ise, Binance’de listelenmiyor oluşu ile alakalı olduğu yönünde de çeşitli yorumlar mevcut. Yine de bu son listelenme gelişmeleri ile şirket; en azından doğru bir yolda gidiyor.

SRN bazında en büyük işlem hacminin geldiği iki borsa, sırası ile Bittrex ve upbit. Buralarda da ciddi bir hacim olduğunu söylemek güç. Cryptopia’da listeleniyor olmak elbette iyi bir şey ancak borsasının şaibeli geçmişine bakıldığında; dünyanın en iyi haberi olmadığı da açıkça görülüyor.

Tüm bu olumlu haberlere rağmen SRN, yüzde 6’lık bir düşüş ile 0.4 dolardan işlem görüyor.

Bazı dolandırıcıların da projeyi çok ciddi şekilde hedef aldığı gelen haberler arasında. Özellikle Ethereum dağıtımı yaptığını iddia eden birçok dolandırıcı mevcut. Son olarak Sirin Classic isminde bir dolandırıcı site, topluluk tarafından fark edildi. Sirin Labs’in Twitter hesabından ise olayın ardından şu açıklama yapıldı:

”SIRIN Classic isimli bir web sitesinin var olduğuna yönelik bilgiler bize ulaştı. Siz değerli yatırımcılarımızın bunu bilmesini isteriz ki bu site, içeriğimizi çalan sahte bir oluşumdur. Şunun bilinmesini isteriz ki bu ya da diğer siteler ile hiçbir iş birliğimiz yoktur. Tüm duyurular sadece bu kanallar üzerinden yapılmaktadır ve bundan sonra da buradan yapılacaktır.”

Ayrıca firma yatırımcılarına özel şifreleri de kimse ile paylaşmayın uyarısı yaptı.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment