Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

TRON, Yeni Platforma Doğru Emin Adımlarla İlerliyor

Odyssey 2.0 ismini verdiği yeni Blockchain platformunun açılışına bir gün kala, TRON kurucusu Justin Sun, resmi Twitter hesabından bir açıklama yaparak; yeni platform ile ilgili bazı çağrılarda bulundu.

Yeni platformun, 31 Mayıs ile 24 Haziran arasında çeşitli güvenlik testlerinden geçeceği duyrulurken, Justin Sun, 31 Mayıs’ta gerçekleştirilecek konferansa TRON topluluğunu davet etti ve toplantıyı ‘Özgürlük Toplantısı’ olarak nitelendirdi.

Son dönemde kripto para piyasasının yükselen yıldızlarından birisi olan TRON’un bu yeni Blockchain’i için çok ciddi bir çalışma sarf edildi. TRON’un mühendis ve geliştirici ekibi yeni Blockchain platformu için yoğun bir çaba sarf ederken, TRON yatırımcısı ve topluluğu da bu yeni süreçten ötürü oldukça heyecanlı durumda.

Yeni güncelleme ile tam 102 farklı özelliği kullanıma sunacak olan TRON’un bu yeni platformu; dünyanın en önde gelen kripto para borsaları tarafından da destekleniyor ve bu durum da, hiç şüphesiz Justin Sun’ı daha da mutlu ediyor. Şu aşamada 20’den fazla borsa, TRON’un bu platform göçüne destek vereceğini açıklarken, bu borsaların arasında ismini hepimizin bildiği  Bitbns, Bit-Z, Binance, Bithumb, Bitpie ve Bitfinex borsaları var.

Kullanıcılar, Odyssey 2.0’ı indirip eşlemelerini yapınca sistem aktif hale gelecek. Daha detaylı yönlendirmelerin ise TRON’un resmi web sitesinde duyurulması bekleniyor. Justin Sun, tüm bu stratejik gelişmelerin ve son değerlendirmelerin ele alınacağı konferans ile ilgili konuşurken; tüm geliştiricileri ve yazılımcıları konferansa beklediğini duyurdu. Özgürlük Toplantısı olarak adlandırılan toplantı, yarım gerçekleşecek.

Justin Sun, toplantıyı ”TRX olarak sizi Özgürlük Toplantımıza davet ediyoruz. 31 Mayıs’ta gerçekleştireceğimiz bu toplantıya katılmanızı istiyoruz. Çemberin ya içinde olur toplantıya katılırsınız, ya da dışında olursunuz.” diyerek duyururken; tüm bu güvenlik ve test süreçlerinin bitmesinin ardından platformun resmi olarak Project Genesis tarafından onaylanacağı tarihin ise 24 Haziran olduğu belirtildi. 25 Haziran’dan itibaren ise borsalar para transferinden sorumlu hale gelecek.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment