Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

TRON’dan Bir Ortaklık Daha

Kripto para sektörünün son dönemde en güçlü projelerinden birisi olarak dikakt çeken TRON’da, iş birliği anlaşmaları da hız kazanmış durumda. Kendi ağına geçtikten sonra iş birliği anlaşmalarına ağırlık veren ve birçok protokol ile ortaklık anlaşması imzalayan TRON, son olarak da Loom Ağı ile bir partnerlik anlaşmasının altına imza attı.

Ağdaki adaptasyonu arttırmak ve TRON ağında faaliyet gösteren merkezi olmayan uygulamalar sayısında ve kalitesinde de bir iyileştirme sağlamak isteyen TRON’un bu son hamlesi ise yapılan bir basın açıklaması ile duyuruldu.

Yapılan açıklamada Loom Ağı’nın TRON ile entegre olacağı ifade edildi. Bu sayede TRON ağındaki merkezi olmayan uygulamaların gücü ve de aktivitesi daha da artacak. Bu durumun da ağdaki genel performansa olumlu etki etmesi bekleniyor.

Yaşanan bu gelişmeler bir yana, TRON son dönemde manşetleri yine CEO’sunun gelişmeleri ile domine ediyor. Bilindiği gibi bir hayır yarışmasını kazanan TRON CEO’su Justin Sun, dünyanın en efsanevi yatırımcıları arasında yer alan Warren Buffett ile bir yemek yeme hakkı kazanmıştı.

Sun, bu yemekte usta yatırımcının kripto para sektörüne olan bakışını değiştirmek amacında olduğunu ifade etmiş ve yemeğe sektörün önde gelen isimlerini davet edeceğini söylemişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment