Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

TRON’dan Dünya Kupası Tahmin Oyunu: 380 Dolarlık Oyuna Katılmak İçin Yapılması Gerekenler

Dünya Kupası heyecanı artık iyice kendini hissettirmeye başlarken, turnuvanın sonuna doğru kripto para camiasını da yakından ilgilendiren bir yarışmanın haberi geldi. TRON, resmi bir açıklama yaparak Huobi Pro ile birlikte Dünya Kupası için bir tahmin yarışması düzenleneceğini ve kazanan kişinin 380 dolarlık bir ödül alacağını belirtti. Ödülün ise TRX ve Huobi Token (HT) formatında kazanana verileceği kaydedildi.

Huobi Pro’nun attığı tweette de belirtildiği gibi, yarışmaya katılım şartları şu şekilde:

https://twitter.com/Huobi_Pro/status/1015134370972106752

  • Huobi_Pro ve Tronfoundation hesaplarını takip etmek
  • Tweet’i beğenmek ve retweetlerken kazanılacağını düşünülen takımın ismini, Huobi UID’ı ile birlikte #TRONHuobiProWorldCup2018 hashtagine yazmak.

Etkinliğe katılım için son tarihin 15 Temmuz olduğu belirtilirken, doğru cevabı veren kişiler arasından üç şanslı talihlinin, 4570 TRX ve 50 adet HT alacağı belirtildi ve aynı tweet, Tron kurucusu Justin Sun’ın resmi Twitter hesabından da atıldı. Ödülün şu anki toplam değeri ise 380 dolar.

Singapur merkezli olan ve Hong Kong, Güney Kore ve Japonya’da da ofisleri bulunan Huobi, TRON ile iş birliği yaptıktan sonra, ikili bu tarz güzel etkinlikler ile manşetleri domine ediyor.

TRON’un token göçü ardından ona destek olan dev borsalardan birisi olan Huobi, TRON’a destek veren 50 borsadan biri olarak göze çarpıyor. Geçtiğimiz günlerde ise, yaklaşık 50 milyar adet TRX tokeni yakılmış ve bu gelişme çok olumlu bir haber olarak göze çarpmıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment