Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

TronDAO’dan Binance’e 180 Milyonluk Transfer: Justin Sun’dan Açıklama Geldi

TRON (TRX) kurucusu Justin Sun, TronDAO’dan Binance’e yakın zamanda gerçekleştirilen yüksek bakiyeli transfere açıklama getirerek hakkındaki spekülasyonları sonlandırdı.

Justin Sun 22 Ocak tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, TronDAO’dan Binance’e aktarılan 180 milyon doların ve son zamanlarda sıkça gerçekleştirilen yüksek bakiyeli transferlerin nedenini açıkladı.

Kurucu TronDAO’dan Binance’e 180 milyon dolar değerinde USD Coin (USDC) aktarılmasından kısa bir süre sonra yaptığı paylaşımda, son zamanlarda gerçekleşen yüksek bakiyeli transferlerin yalnızca varlıkları ağlar arasında taşımak için yapılan bir işlem olduğunu belirtti.

Ağ üzerinde yüksek bakiyeli transferlerle karşılaşabilirsiniz. Esasında basit ağ takasları olan bu işlemler, yalnızca varlıkların farklı ağlar üzerinde taşınmasını sağlar. Kullanıcılar fonların güvende olduğundan emin olabilir.

Sun’ın açıklaması sosyal medyada kullanıcıların geneli tarafından destekle karşılaşırken bazı kullanıcılar açıklamadan memnun kalmadığını belirtti

Yakın zamanda danışma kurulu üyesi olduğu kripto para borsası Huobi üzerine çıkan iddialar nedeniyle birçok spekülasyonun merkezinde yer alan Sun, özellikle yüksek bakiyeli transferler nedeniyle kullanıcılar tarafından şüpheyle karşılanıyordu. Açıklamalar üzerine birçok kullanıcı tatmin olduğunu belirtse de bazı kullanıcılar Sun’ın satışlarına güzel bir kılıf bulduğunu öne sürdü.

Öte yandan yakın geçmişte, Huobi’nin Sun’ın açıklamaları ile uyumlu bir işlem yapmış olması açıklamaların güvenilirliğini pekiştirici bir etken oldu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!