Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

TRON’un Popülaritesi Artıyor Ancak Fiyatı Düşüyor

Son dönemde ayı piyasasından haliyle etkilenen koinlerden birisi olan TRON, TRX fiyatlarının düşmesine rağmen bu dönemde önemli güncellemeler gerçekleştirdi ve artık çok daha iyi bir ağ olma yolunda ilerliyor.

Koinin gerek yakaladığı popülarite, gerekse de kripto para ekosisteminde kapladığı yer artarken, Sun ve ekibinin son dönemde yaptıkları takdir topluyor. Ancak buna karşın, kripto para piyasalarının genel halini göz önünde bulunduracak olursak, ayı piyasasından etkilenmekten kurtulamayan TRON, şu sıralar fiyat olarak 2 cent’in dahi altına inmiş durumda.

Yazının kaleme alındığı dakikalarda 0.019 dolardan ve BTC bazında da 307 satoshi’den işlem gören koin, son üç ayda dönem dönem iyi artışlar yakalamıştı. Örneğin, geride bıraktığımız dönemde TRON’un main net açılışı ile birlikte koinde ciddi bir yükseliş yaşanmış ve fiyatlar 5 cent seviyesine kadar gelmişti. Ancak görülen o ki, şu anda bu ivme ayı piyasasının da kendisini net bir şekilde göstermesi ile dinmiş durumda.

Sosyal medyada da güçlü ve tutkulu bir topluluğa sahip olan TRON; kripto para piyasasının bir yerde kalbi olarak da bilinen Twitter, Telegram ve Reddit gibi platformlarda son derece fazla sayıda konuşuluyor. TRON kurucusu Justin Sun’ın ise Twitter üzerinde 439 bin takipçisi bulunuyor ve birçok gün, TRON topluluğunun da katkılarıyla sosyal medyada en fazla konuşulan kripto para TRON oluyor.

Aynı zamanda ekip, bu dönemde birçok irili ufaklı borsada da listelenerek hamlelerine devam ediyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment