Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

TrueUSD Kurucu Ortağı Danny Ann, Rakip Tether Hakkındaki İddialara Yanıt Verdi

Geçtiğimiz bir kaç gün boyunca neredeyse bütün kripto para dünyası Tether (USDT) hakkında konuşmaya başladı. Pazartesi günü başlayan bu akım tabii ki birden ortaya çıkmadı ve Tether daha öncesinde sahip olduğunu iddia ettiği dolar rezervleri konusunda da çok fazla eleştirilmekteydi.

Bazı piyasa spekülatörleri ve yorumcuları Tether’in banka hesaplarının denetlenmediğini ve sirkülasyonda olan koin miktarının endeksli olması gereken dolar miktarı ile uyuşmadığını öne sürdü ve hala sürmeye devam ediyor.

Tether ve onun hakkındaki bütün spekülasyonlara bir yorum da rakip stabil koin TrueUSD‘nin kurucu ortağı Danny Ann‘den geldi. Ann geçtiğimiz günlerde CNBC Crypto Trader ile yaptığı bir röportajda, Tether hakkındaki yorumların doğru olup olmadığı sorusuna şu yanıtı verdi:

”Bunu söylemesi zor çünkü bunun hakkında ortaya çıkan çok fazla yeni gelişme var ancak herhangi bir banka veya, örnek olarak bir regülatör tarafından resmi bir şey veya doğrulama yapılmadı. O yüzden şu an bu konu hakkında çok fazla şüphe var ancak henüz somut bir kanıt ortaya çıkmadı.”

Danny açıklamasının devamında kendi 1’e 1 oranındaki dolar endeksli projeleri TUSD hakkında da konuştu ve TrueUSD’nin Tether’den sonra en güçlü ikinci stabil koin olduğunu vurguladı. Ekip Tether’in ”adımlarını” takip ettiklerini ve ”şeffaflık ve düzenleyicilerle olan uyumun” en üst seviyedeki önceliklerden olduğunu vurguladı.

TrueUSD basın saatine göre CoinMarketCap üzerinde 47. sırada yer almakta.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment