Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

TRX Tokenı İçin 20 Milyon Dolarlık Geri-Alım Düzenlenecek

TRON kısa süre önce bir duyuru yayınlayarak 20 milyon dolarlık bir TRX geri alımı (buy-back) planladığını açıkladı.

Kripto para sektörünün en büyük projelerinden biri olan Tron, sektördeki konumunu güçlendirmek için yeni çalışmalar yürütmeye devam ediyor.

Tron’un kendi tokenı olan TRX bundan kısa bir süre önce iyi bir ivme yakalayarak fiyatını artırmayı başarmıştı. TRX fiyatındaki bu artış büyük ölçüde Tron’un son birkaç hafta içerisindeki çalışmalarından kaynaklanıyordu.

Tron Foundation kısa süre önce yeni bir duyuru yayınlayarak yepyeni bir planın detaylarından bahsetti. Bu duyuruya göre Tron 20 milyon dolarlık bir TRX geri-alımı düzenleyecek. Tron’un böyle bir plan hzırlamasının başlıca sebebi “ekosistemin daha çok büyümesini” ve Tron kullanıcılarının “ekosisteme daha fazla dahil olmalarını” sağlamak.

TRX’in piyasadaki istikrarını artırmak isteyen Tron Foundation, bunun için tarihinin en büyük geri-alımını düzenliyor olacak. Toplamda bir yıldan daha uzun sürmesi beklenen bu süreç birkaç farklı aşamadan oluşacak ve bu aşamaların toplam değeri 20 milyon dolar olacak.

TRX geri-alım planıyla birlikte TRX tokenının pazar likiditesinin minimal düzeye çekilmesi bekleniyor. Tron Foundation bu sayede hem Tron topluluğunu memnun etmeyi hem de insanların Tron’a daha fazla güvenmelerini sağlamaya çalışıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment