Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Türk Borsası Koineks Dünyaya Açılıyor

Türkiye’deki kripto para borsalarından Koineks, ABD’den bir ruhsat aldı ve böylece bir ilke imza atmış oldu.

Türkiye’de İlk

Yerli kripto para sektörünün en büyük şirketlerinden biri olan Koineks, FinCen’den Money Services License olarak adlandırılan ruhsatı almayı başardı. Koineks Türkiye’de bu ruhsatı alan ilk kripto para borsası oldu.

Aralarında Bitcoin, Ethereum ve XRP gibi kripto paraların bulunduğu 13 farklı koini destekleyen Koineks günümüzde Türkiye’nin en büyük borsalarından biri olarak gösterilebilir. Görünüşe göre şirket Türkiye pazarıyla sınırla kalmayıp dünyaya açılmaya karar verdi.

Koineks ekibi tarafından yapılan açıklamalara göre şirket müşterilerin karşısına kısa süre içerisinde yeni duyurularla ve sürprizlerle çıkacak. Koineks ekibi “yeni marka isminin” de kısa süre içerisinde duyurulacağını belirtiyor. Türkiye dışındaki pazarlara da açılmayı hedefleyen Koineks’in tam olarak ne gibi planları var, henüz bilinmiyor. Koineks ekibi şimdilik detay vermeyip yalnızca “yeni bir dönemin başladığını” söylemekle yetiniyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

4 Comments

  • ufuk
    Posted 21 Nisan 2020 - 17:36 17:36

    Yeni dönemin başlaması umarım her kullanıcıların beklediği bir sonuç.

  • Yuksel Kap
    Posted 06 Nisan 2020 - 15:11 15:11

    sadece Türkiye’de bora olarak devam eden çok borsa var ama dünyaya yayılarak ticareti genişleten bir borsa olmalılar aslında Thodx borsası gibi

  • Feridun Namlı
    Posted 31 Mart 2020 - 17:20 17:20

    Türkiye olarak bir ilk sanırım bu kadar başarılı bir borsanın olması. Ben Thodex borsasına da üyeyim başka borsaya da üyeyim diğer borsalara baktığımda fark çok fazla. Tebrik ederim, tavsiye olarak da a borsası yerine Thodex borsası verilebilir.

  • necatirehau
    Posted 25 Mart 2020 - 12:33 12:33

    Yeni marka globale uygun olmuş. Türkiye’de sınırları zorlamışlardı, yurt dışında umarım başarılarını devam ettirirler.

Leave a comment