Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Türk Kripto Para Borsası Vebitcoin’den Yeni Yıla Yeni Arayüz!

Türkiye’nin önde gelen kripto para borsalarından olan Vebitcoinkullanıcılarından aldığı geri bildirimler doğrultusunda ara yüzünde yenilenmeye gidiyor. Borsada işlem yapan müşterilerine daha rahat, daha hızlı ve daha keyifli bir deneyim yaşatmak için çalışmalarını aralıksız bir şekilde devam ettiren kurum; son olarak yapacağı yeni iyileştirmeler ile yeni yıla bomba gibi girmeye hazırlanıyor.

Vebitcoin’in detaylı bir araştırma ve hummalı bir çalışma sonucunda müşterilerine sunduğu yeni arayüz değişikliklerinden ön plana çıkanlar ise şunlar:

  • Borsada anasayfada yer alan hacim bilgilendirme tabloları, market bazlı kategorilendirildi. Bu sayede, Arama kutusundan yardım alınarak, ilgili bilgiye daha hızlı erişim sağlanacak.
  • Grafik gösterim bölümlerinde revize çalışmaları yapıldı ve kullanıcı deneyimi gözle görülür şekilde iyileştirildi.
  • Market bölümünde anlık internet bağlantı kalitesini takip edecek bir simge eklendi. Bu sayede kullanıcılar işlem yaparken, bağlantı kalitelerini görebilme şansına sahip olacak.
  • Yine market bölümünde alım satım işlemleri çeşitli şekillerde gruplandırıldı ve optimize edildi.
  • Mobil kullanıcıları da düşünen borsada, tüm mobil menü simgeleri ve göstergeleri, müşterileri daha kolay ve rahat yönlendirecek şekilde yeniden dizayn edildi.
  • İşlem geçmişi bölümünde, tüm komisyon ücretleri, ürün gamları ve toplam miktarlar ayrı ayrı gruplandırıldı. Bu sayede, müşterilere daha detaylı ve net bir analiz yapma imkanı sağlandı.

Alım Satım İşlemlerinde Geçerlilik Özelliği Eklendi

Vebitcoin, yaptığı tüm bu iyileştirmelere ek olarak, aynı zamanda alım satım siparişlerine artık geçerlilik süresi de ekliyor. Buna göre, alım ya da satım emri verirken müşteriler geçerlilik süresi dolduğunda; bir sonraki hamlede ne yapacaklarına kendileri karar verecekler. Bu yeni özellik sayesinde, platformda kullanıcının daha geniş bir hamle alanına sahip olması hedefleniyor.

Stop Loss Özelliğinde Bir Yenilik

Stop Loss özelinde de yeni bir iyileştirme yapan Vebitcoin borsası, artık Stop Loss’u hem artan hem de azalan bazda ayrı ayrı gerçekleştirilebilecek şekilde kurguladı ve bunu kullanıcılarının beğenisine sundu. Aynı bir önceki geçerlilik özelliği gibi, bu yeni eklenen özellik de, kullanıcı konforunu arttırmayı amaçlıyor. Vebitcoin kullanıcıları, artık ”Zarar durdurma” yı daha verimli bir şekilde hayata geçirebilecek.

Vebitcoin aynı zamanda bu hamlesi ile, Türkiye’de faaliyet gösteren kripto para borsaları arasında koşullu stop loss özelliğine sahip olan tek borsa olma özelliğini taşıyor.

Kayıt olmak ve işlem yapmaya başlamak için: vebitcoin.com

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment