Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Türkiye’nin İlk Bitcoin Eğitimi Başlıyor!

Yeni çağın kripto para birimi olan Bitcoin, son yıllarda pek çok kişi tarafından merak edilen bir konu haline geldi. Bitcoin ve diğer alternatif kripto paralara olan birçok soru işaretini yanıtlamak ve uzman kişilerin deneyimlerinden faydalanmak için 21 Eylül Perşembe günü Şişli’de Koç Üniversitesi Girişimcilik Araştırma Merkezi (KWORKS) ve Dijital Pazarlama Okulu iş birliği ile Türkiye’de ilk Bitcoin odaklı eğitim programı hazırlandı.

10 yıl önce Satoshi Nakamato tarafından ortaya çıkarılan ancak o yıllarda çok fazla gündem de olmayan Bitcoin artık pek çok ülke tarafından kabul edilen bir para birimi haline geldi.

100 Dolara 6,3 Milyon Dolar!

Bitcoin şu an ki değeri ile pek çok yatırım aracını da geride bırakmış durumda. Öyle ki 2010 Ağustos ayında alınmış olan 100 dolarlık bir Bitcoin’in değeri şuan tam olarak 6,3 milyon dolar… Paranın geleceği tartışmaları ortasında Bitcoin her geçen gün rekor üstüne rekor kırarak yükselişe devam ediyor.

Milyonlarca kişi tarafından kullanılan, fiziki bir karşılığı olmamasına rağmen internet üzerinden alışveriş imkanına olanak sağlayan Bitcoin ve diğer kripto para birimleri, çeşitli Exchange siteleri aracılığıyla Türk lirası veya diğer para birimlerine çevrilebilmektedir.

Bitcoin Eğitimi 21 Eylül’de Başlıyor

Bitcoin’e olan ilgi birçok soru işareti ve kafa karışıklığını da beraberinde getiriyor. Ortaya atılan pek çok bilgi ve spekülatif tartışmalar da bu karışıklığı adeta alevlendiriyor. Buna karşın Bitcoin ve diğer kripto para birimlerini uzman kişilerden ve onların deneyimlerinden faydalanmak büyük önem taşımakta. Bitcoin’in belirli bir standart da öğrenilmesi adına Koç Üniversitesi Girişimcilik Araştırma Merkezi (KWORKS) ve Dijital Pazarlama Okulu iş birliği ile Türkiye’de ilk Bitcoin odaklı eğitim
programı hazırlandı.

Sertifikalı gerçekleşecek “Bitcoin ve Kripto Paralar Eğitimi” ile yatırımcılar, finansçılar, eğitimciler ve bu alana ilgi duyan herkes bu eğitim ile birlikte “Bitcoin nedir?”, “Nasıl ve nereden alınır?”,  “Bitcoin nasıl üretilir?” sorularına cevap bulacak. 21 Eylül Perşembe günü Şişli’de yer alan Koç Üniversitesi Girişimcilik Araştırma Merkezi’nde başlayacak bu eğitim Kripto Para Uzmanı Onur Gözüpek eğitmenliğinde gerçekleşecek.

18:30-21:30 saatlerinde gerçekleşecek eğitimin biletleri dijitalpazarlamaokulu.com web sitesi üzerinde satışa sunuldu.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

2 Comments

  • onur
    Posted 15 Ocak 2018 - 15:05 15:05

    Selamlar. Eğitim tekrar başlayacak mı ya da şu sıralar güncel eğitim programları varmı başvuru yapılabilecek?

  • ilhan
    Posted 21 Eylül 2017 - 17:54 17:54

    Türkiye’de umarım yeni bir çığır açar bu eğitim. bu eğitimin bir yankı oluşturacağını hissediyorum…

Leave a comment