Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Türkiye’nin Yeni Kripto Para Borsası Robicoin Kendi Koini İle Faaliyete Başladı

Robicoin, bir kripto para borsası ve aynı zamanda token’ıdır.

Robicoin, kripto para kullanıcılarının dilek ve şikayetleri incelenerek geliştirilmiş bir kripto para borsasıdır. Yerli kullanıcıların büyük bir kısmının, yerli dijital para borsalarındaki yüksek komisyon oranları, hizmet gecikmeleri ve müşteri hizmetleri yetersizliği gibi başlıca problemlerini sonlandırmayı amaçlamaktadır.

Robicoin, bir diğer problem olan şirket içi güvensizlik ve altyapı eksikliğine dayalı sistem güncellemesi yetersizliğini de yine sahip olduğu geniş teknoloji kadrosu ile ortadan kaldırmaktadır.

Robicoin, güncellenebilir altyapısı ile kripto para kullanıcılarının, uzun vadede memnuniyet sürekliliğini esas alan, aynı zamanda  yurt dışı borsalarındaki yerli kullanıcıları da kazanmayı hedefleyen, tamamen şeffaf bir işletme anlayışıyla faaliyetine başlamıştır.

Robicoin’de şu an bitcoin, litecoin, ethereum, dash ve dogecoin işlem görmektedir. Robicoin’in white paper ve yol haritasına göre 2 ayda bir yeni altkoinler borsaya eklenecektir. Ayrıca Robicoin yılın son çeyreğinde yurt dışında da faaliyetlerine başlayacaktır.

Tüm alış satışlardaki komisyon oranı %0.15 olarak belirlenmiştir. Komisyon ödemelerinde Robicoin token (ERC-20) kullanan kullanıcılara işlemleri sırasında ödeyecekleri komisyondan %50 indirim sağlamaktadır. Ayrıca referans sistemi ile üye yaptığınız kişilerden alınan komisyonların %25’ini kazanabilirsiniz.

Robicoin, blockchain teknolojisinin ülke geleceği açısından öncelikli öneme sahip olduğunun farkındadır.

Bu sebeple Robicoin; geleceği inşa edecek bu teknolojinin, ülkemizde desteklenmesi, geliştirilmesi, yaygınlaştırılması adına, hali hazırda kurulması için hazırlıklarını başlattığı blockchain teknolojisi geliştirme vakfıyla da sektördeki duruşunu ve sorumluluk bilincini açıkça ortaya koymaktadır Bu kapsamda Robicoin Teknoloji A.Ş. sahip olduğu 100.000.000 RBC’nin %25’i olan 25.000.000 RBC’yi, kurulma hazırlığında olan Blockchain Teknolojisi Geliştirme Vakfı’na bağışlayacaktır.

Robicoin’e ulaşmak için: robicoin.com

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment