Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Türkiye’nin Yerli Aracı Togg’dan Toggen Token

Togg Ceo’su Gürcan Karakaş yaptığı sunumda, şirketin güvenlik tarafı için “blokchain” teknolojisini kullanacaklarını ve “Toggen” adlı ultiliy token’ını üreteceklerini belirtti.

Kadir Has Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olan İsmail Hakkı Polat’ın sunumda bulunacak ilgili bir kişiye yönelttiği “kripto para ve blokchain vizyonuna ilişkin sorduğu birkaç sorunun sonucunda” eriştiğimiz bu bilgide:

CEO Gürcan Karakaş’ın:

Blokchain sadece fintek için değil aynı zamanda akıllı cihazların güvenliğinde de kullanılacak bir teknoloji olarak öne çıkıyor.

dediği belirtildi.

Ayrıca blokchain teknolojisinin, zamanla araçların üzerinde birer dijital cüzdan olmasını da sağlayacağı söylendi.

Sunum sırasında blockchain’in veri teknolojisi konusunda “Büyük veri dünyasının gelişen ve değişmeyecek teknolojisi blok zinciri olacak. Dijitalize edilmiş veri ve diğer varlıklar blok zinciri aracılığıyla güvenli biçimde saklanıp, transfer edilebilecek.” denildi.

Bu cevaplara karşın Polat, yaptığı bir paylaşımda:

TOGG’un yanıtlarında ilginç olan yol haritasında bir “utility token” çıkartma planı olması! Daha da ilginç olan, Merkez Bankasının mevcut yönetmeliğine göre böyle bir token kullanımının mümkün olmaması. Peki TOGG böyle token olmadan Tesla gibi şirketlerle nasıl rekabet edecek?

dedi.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!