Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Twitter Coins’de Daha Fazla Detay Belli Oldu: Kripto Para Yatırımcıları Tepkili

Elon Musk’ın sahibi olduğu Twitter tarafından kullanıma sunulacağı düşünülen Twitter Coins’e dair daha fazla ayrıntı ortaya çıkarken yeni detaylar kripto para yatırımcılarını hayal kırıklığına uğrattı.

Uygulama geliştiricisi ve araştırmacı Nima Owji tarafından paylaşılan yakın tarihli bir gönderide, Twitter Coins‘e dair yeni detaylara yer verildi. Twitter Coins’in hiçbir aşamasında kripto paralar veya blokzinciri ile bir bağlantıya sahip olmayacak olması kripto para yatırımcılarını hayal kırıklığına uğrattı.

Owji, Twitter Coin’e dair paylaştığı bir ara yüz görselinde yazan “Coins, başarılı içerikleri tweetleyen içerik oluşturucuları desteklemenize olanak tanır. Kullanılmayan paralar bakiyenizde tutulur.açıklamasına dikkat çekerek şu ifadelerde bulundu:

Twitter Coins, içerik oluşturucuları desteklemek için bir uygulama içi para birimi gibi görünüyor. Bunu *kripto* para birimiyle ilişkilendiren hiçbir şey bulamadım.

Bununla birlikte sosyal medya üzerinde dolanan söylentilere göre Twitter Coin satın almak isteyen kullanıcılar, aracı ödeme kuruluşu Stripe üzerinden itibari para kullanarak alım işlemi yapacaklar. Eğer bu söylentiler doğruysa Twitter Coin alım satım işlemlerinde bile kripto paralara yer verilmemiş olacak.

Öte yandan aralık ayı başında teknoloji yazarları Jane Manchun Wong ve Nima Owji tarafından ilk kez sızdırılan gizli “Twitter Coins” projesine bir şekilde kripto paraların dahil edilmesi topluluktaki pek çok kişi tarafından umut ediliyordu. Dogecoin (DOGE) topluluğunun üyeleri, Twitter CEO’su Elon Musk‘ın token ile olan ilişkisi nedeniyle özellikle umutluydu.

Twitter kodlarını araştıran ve tutarlı tahminleriyle tanınan Jane Wong aralık başında paylaştığı bir gönderisinde, Twitter Coin’e dair ipuçlarına eriştiğini açıklamış ve spekülasyonları ateşlemişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!