Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Twitter’da 1 Milyon Takipçili Bitcoin Hesabından, İlginç Hamle!

Kripto para sektörünün lider ve en bilinen para biriminin Bitcoin olduğunu söylemeye gerek dahi yok. Zaten sektöre öyle ya da böyle giriş yapmış olan birisinin Bitcoin ile az da olsa haşır neşir olduğunu söylemek gerekiyor. E kripto para sektörünün kalbinin Twitter’da attığı da göz önüne alınırsa, @Bitcoin nickine sahip olan bir hesabın bir milyon adet takipçiye ulaşması da pek büyük bir sürpriz değil.

Ancak bu hesap, daha önceki dönemlerde Bitcoin Cash ile ilgili olarak olumlu twitler atıyordu ve kendi nickinin sahibi olan kripto para birimini adeta yerden yere vuruyordu. Bu da aslında Bitcoin Twitter hesabının genelde Bitcoin Cash övücü bir hesap olarak görülmesine yol açıyordu.

Fakat gelinen noktada, Twitter hesabının el değiştirmiş olabileceği konuşuluyor. Bu hesabın daha önce Roger Ver ve Bitcoin cash topluluğunun buluşma noktası olan Bitcoin.com’u web sitesi olarak aldığı biliniyordu. Ancak şimdi ise, hesap Bitcoin dostu bir web sitesi olan Bitcoin.org’a yönlendiriyor.

Bu durum başta Twitter ve Reddit olmak üzere birçok farklı mecrada şu an için önemli bir konu haline geldi. Bakalım önümüzdeki dönemde konuyla ilgili olarak nasıl bir gelişme yaşanacak?

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment