Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Twitter’ın Dogecoin Hamlesini Trade Eden Yatırımcıdan 30 Dakikada Milyonluk Kazanç

Tree of Alpha adlı bir anonim trader, Twitter’ın Dogecoin (DOGE) logosunu entegre etmesiyle yaşanan yükseliş sırasında yarım saatte 1,1 milyon dolar kazanç sağladı.

Tree of Alpha kullanıcısı The Block’a verdiği demeçte, 3 Nisan Pazartesi yaşanan DOGE yükselişinden nasıl ciddi miktarda kar elde ettiğini açıkladı. Twitter‘ın logosunu Dogecoin logosuyla değiştirdiğini ilk olarak bir Discord sunucusunda gördüğünü belirten trader, görür görmez harekete geçtiğini ifade etti.

Toplamda 3 farklı işlemle 8 milyon dolarlık spot DOGE alan Tree of Alpha, ilk olarak 3 milyon dolar, ardından 2 milyon dolar ve son olarak tekrardan 3 milyon dolarlık işlem yaptı. Bu alımlarla birlikte traderın fiyat ortalaması 0,0815 dolar oldu. Bu varlıkları yaklaşık yarım saat boyunca elinde tutan Tree of Alpha fiyat 0,095 dolara ulaştığında tüm DOGE varlıklarını satarak yaklaşık 1,1 milyon dolar kar etti.

Tree of Alpha, Twitter’ın sahibi Elon Musk‘ın geç kalınmış 1 Nisan şakası yapma ihtimalinden şüphelendiği için DOGE işlemlerinden 30 dakika içinde çıktığını vurguladı. Trader, Musk’ın daha önce de benzer şekilde her şeyi çürüten gönderiler paylaştığını hatırlattı.

Trader bu işlemin 2023 yılında aldığı en büyük pozisyon olduğunu dile getirirken doğru zamanı beklemenin önemini şu ifadelerle açıkladı:

Bu aslında benim açık ara bu yılki en büyük işlemim. Alım satım yapmak çok sabır gerektirir, ancak eninde sonunda benim bu DOGE işlemimde olduğu gibi doğru atışı yapmanız gerekecektir. Geri kalan her şey bu kritik işlemler için hazırlıktır.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!