Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Unilever Group Singapur’daki Blockchain Platformunu Destekliyor

Bünyesinde Axe, Domestos, Lipton, Algida gibi çeşitli markaları barındıran Unilever Group, veri doğrulama alanında gelişmeler yapmak için yeni bir Blockchain platformunu destekliyor.

Blis adlı bir veri teknoloji şirketi tarafından yürütülen platform Unilever’in yanı sıra Endeit ve Beringea gibi yatırımcılardan da destek görüyor. Platformun IBM’nin blockchain platformuna dayanacağını da belirtelim.

Veri doğrulama sürecinin çeşitli zorlukları olabiliyor ve bu platformun amacı söz konusu zorlukları olabildiğince aza indirgemek ve hatta mümkünse tamamen ortadan kaldırmak.

Unilever de bu platformu çeşitli alanlarda geliştirerek olabildiğince güvenli bir hale getirmeye çalışıyor. Unilever’in amacı sektörde veri doğrulama işi yapan şirketlerin bu platform sayesinde çok daha kolay iş yapabilmelerini sağlamak.

Unilever’in yetkili isimlerinden olan Luis Di Como, Unilever’in bu alandaki adımları hakkında şu yorumu yaptı:

“Unilever olarak mevcut altyapıdan daha iyi dijital altyapılar oluşturan organizasyonlarla ortaklık kurmayı amaçlıyoruz. Bu yeni platform da küresel çaplı faaliyetlerimizdeki verilerin uyumluluğunu sağlamak için atılmış önemli bir adım.”

Blis adlı şirketin CEO’su olan Greg Isbister’ın yorumları ise şu şekilde:

“Dijital reklamcılık alanındaki coğrafi verileri takip etmek için yenilikçi bir adım attık. Blockchain teknolojisindeki bilgilerimiz sayesinde reklamcılık sektöründeki ‘güven’ ihtiyacını giderecek yeni bir çözüm bulacağız.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment