Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Uniswap Fiyatı v3 Haberiyle Rekor Kırdı

Uniswap, 22 Mart akşamı v3 güncellemesine dair bir video paylaştı. Paylaşımın ardından UNI fiyatı rekor kırarak 35 doları aştı ve ATH yaptı.

Bir süredir v3 güncellemesiyle ilgili açıklama beklenirken Uniswap Labs Twitter hesabından bir video paylaşarak kullanıcılara sundu. 46 saniyelik videoda, gelecek planlarına ilişkin açıklama yapılmadı.

Uniswap’in rakiplerinden SushiSwap, martın başında Binance Smart Chain ile uyumlu çalışmaya başladı ve bir L2 teknolojisi olan Optimism’i değerlendirmeye aldığını açıkladı.

uniswap-fiyatı
Kaynak

Paylaşılan videonun ardından UNI fiyatı 24 saat içerisinde en çok işlem gördüğü borsa olan Binance’de 34 dolarlık seviyesinden yükselerek 35,85 dolara kadar çıktı ve tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü.

uniswap-fiyatı
Kaynak

Güncelleme detaylarını bekleyen Uniswap topluluğu ve Hayden Adams’ın konuyla ilgili bir paylaşım gelebileceği mesajıyla birlikte v3 öncesi UNI’de bir fiyat rekoru daha görülmüştü.

Arama hacmi yükseldi

Uniswap’in Google aramaları, Eylül 2020’den bu yana artış kaydetti. TheBlock verilerine göre, Eylül 2020’de Uniswap’in Google aramalarından aldığı puan 100 oldu. Google aramalarında 100 puan en yoğun ilgiyi temsil ederken bu ilgi sıfıra doğru azaldığında ilgi de azalıyor. 

uniswap-fiyatı

Uniswap aramalarının mevcut puanı ise 87 seviyesinde. Bu oran, yılın başından beri yüzde 32 arttı.

UNI’de son durum

UNI, CoinGecko’ya göre hafta içerisinde yüzde 11 oranında artış kaydetti. Mevcut fiyatı 32,78 dolar seviyesinde olan UNI’nin 17 milyar dolarlık piyasa değeri bulunuyor. Günlük işlem hacmi ise 1.6 milyar dolar.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!