Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Analist: 6800 Dolar Güvenli Bölge

Bitcoin’de yaşanan artış ile fiyatın 8 bin dolar bandına kadar çıkması, kripto para sektöründe geçtiğimiz döneme damga vuran bir olay olarak dikkat çekti. Bu yükselişin ardından da geçtiğimiz günlerde fiyat bir anda çakılırken, şu anda yeniden toparlanma emarelerini görmek mümkün. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan ünlü analist Tim Seymour ise, 4 Nisan’da başlayan trendin üzerinde kalmasının BTC için kriitk olduğunu ifade ederken, 6800 dolar seviyelerine kadar olan bölümün ise güvenli bölge olduğunu açıkladı.

CNBC’de yayınlanan Fast money programına konuk olan Seymour, Bitcoin’de bu yılın şu ana kadar çok iyi geçtiğini ifade ederken, şunları söyledi:

”Bitcoin için şu anda gerçekten de harika bir yıl geride kalıyor diyebiliriz. Yaşanan yükselişleri görmek, son derece mutlu edici. Bunun kripto para sektörü için sağlıklı olduğunu düşünüyorum.”

Seymour, sözlerine işe şöyle devam etti:

”Bitcoin yatırımcılarına sesleniyorum. Grafiğe şöyle bir bakın ve 4 Nisan’dan beri yükselişi görün. İstikrarlı bir şekilde artış yaşanıyor. Son düşüşe rağmen fiyat, halen trendin üzerinde. Bana kalırsa, bu durum da son derece iyiye işaret eden bir gelişme. Eğer, 6800 doların üzerinde kalmaya devam edersek, bu artışın daha da güçlenerek devam edeceğini ön görmek pek de yanlış olmaz.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment