Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Yönetici: Genç Yatırımcılar, Altın Hakkında Daha Fazla Şey Öğrenmeli

Ürün yönetim firması US Global Investors’un kurucusu Frank Holmes, Bitcoin ve altın ekseninde bazı açıklamalar yaptı. Başarılı yönetici, kripto paraların hızlı bir şekilde ‘alternatif bir yatırım aracı’ olmaya doğru gittiğini ifade ederken, bu yönüyle de bir dönemin altınını hatırlattığının altını çizdi.

Kripto para sektörünün en ünlü isimlerini bir araya getiren ve New York’da düzenlenen Consensus’ta açıklamalar yapan Holmes, Bitcoin ve altın piyasası hakkında konuştu. Bitcoin’de dip seviyesinin 3200 dolar olduğunun hatırlatan başarılı yönetici, tam da o dönemde JP Morgan’ın kendi kripto parasını duyurmasının pek de tesadüf olmadığını aktardı ve şöyle konuştu:

”Bitcoin ile ilgili JP Morgan, sürekli olarak olumsuz konuştu. Ta ki Şubat ayına kadar. Bu yılın Şubat ayında kendi kripto paralarını çıkardılar. Bence o nokta, bizim için dip seviyesi oldu.”

Altın hakkında yeni kişilerin daha fazla şey öğrenmesi gerektiğini belirten Holmes, Bitcoin’in altına direkt olarak bir alternatif olarak görülmesinin ise doğru olmadığını belirtti ve sözlerini şöyle sonlandırdı:

”Bitcoin’i altına direkt bir alternatif olarak konumlamak pek de doğru değil. Burada herkes kendi dersine çok iyi çalışmalı. Özellikle de yeni nesil yatırımcılar. Altın da Bitcoin de çok değerli yatırım araçları. Kripto paralar zaten iyi bir çıkış yakaladı. Bu tarz ürünler kriz dönemlerinde çok prim yaparlar.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment