Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Analist Bitcoin Ethereum ve 2 Altcoin’i Yorumladı: Bu Seviyeler Fırsat!

Ünlü Youtuber ve kripto para analisti Michael van de Poppe, Ethereum’un (ETH) içinde bulunduğu düşüşü ralliden önceki en iyi alım fırsatı olarak değerlendirirken Bitcoin (BTC) ve iki diğer altcoin hakkında da çeşitli analizlerde bulundu.

Poppe 18 Ocak tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, son günlerde Ethereum’daki fırsatlarla yakından ilgilendiğini belirtti. Analist Ethereum’un mevcut düşüşünün bir süre daha devam edebileceğini belirtirken 1.460 dolar seviyesine inmesi halinde bu noktadan yapılacak alımların yatırımcılara bir daha karşılaşmayacakları kadar iyi fırsatlar sunacağını iddia etti.

Bitcoin için son zamanlarda oldukça fazla seviye testi gerçekleştiğini belirten analist, 21.100 ile 21.300 dolar arasının oldukça önemli olduğunu bu seviyenin geçilememesi halinde fiyatların daha da gerileyebileceğini öne sürdü.

Son zamanlarda ciddi bir performans gösteren bir yapay zeka projesi kripto parası olan Fetch.ai (FET) hakkında yorumda bulunan Poppe, 0,16 dolar ve 0,20 dolar aralığının iyi bir alım noktası olacağını iddia etti.

Analist, öte yandan altcoinler arasında popüler olan Litecoin (LTC) için ise avantajlı alım bölgesi olarak 76 dolar seviyelerini işaret etti ve güçlü bir fırsat bölgesi olduğunu öne sürdü.

CoinGecko verilerine göre son 24 saatte %1,2 değer kazanan 21.058 dolardan işlem görürken ETH %1,7 değer kazanarak 1.557 dolar,  FET %4,2 değer kazanarak 0,261 dolar ve LTC %1,7 değer kazanarak 84,35 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!