Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Analist Bitcoin İçin Ralli Reçetesi Verdi

Kripto para dünyasının popüler analistlerinden Byzantine General, Bitcoin fiyatında ilginç bir durum yaşandığına dair bir yorum yaptı. Analiste göre, Bitcoin’de görülen belirsizliğin arkasında büyük bir ralli olabilir.

Byzantine General, Bitcoin fiyatı ile ilgili yaptığı yorum ile kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Analist, Bitcoin’de şaşırtıcı hareketlilikler gördüğünü ve bunun en mantıklı sebebinin muhtemelen piyasanın şu durumda ne düşüneceğini bilmemesi olduğunu söyledi.

Bitcoin için ralli tahmini

Byzantine General, ilerleyen paylaşımlarında Bitcoin’in OKEx’te bulunan bazı yasal sorunlar nedeniyle düşük fiyattan işlem görmesine rağmen iyimser bir tablo çizdiğini söyledi. Analist, son olarak Bitcoin’de görülecek güçlü bir rallinin reçetesini vererek ünlü isimlerin ilgisini çekmeyi başardı:

“Başkanlık seçimi
Huobi
Hash oranı
Uzun pozisyondakilerin sarsılması

İşte tüm bunlar, Bitcoin’de görülecek çok güçlü bir rallinin mükemmel bir reçetesi gibi görünüyor.”

Analistin bu reçetesi çok sayıda beğeni aldı ve ünlü analist The Crypto Dog tarafından da retweetlendi.bitcoin-yorum

BTC fiyatı için yükseliş bekleyen başka analistler de var

Bitcoin Jack de Bitcoin için yüksek beklentisi bulunan analistler arasında. Jack, yakın zamanda paylaştığı bir tweette Bitcoin fiyatı eğer 14 bin dolar seviyesine gelip 14.100 seviyesinde kırılırsa Bitcoin’in 16-18 bin dolara rahatlıkla çıkabileceğini söyledi.

Crypto Michael da Bitcoin için yükseliş öngören analistler arasında. Crypto Michael, bir Bitcoin grafiği paylaşarak Bitcoin’in ilginç bir sıçrama ve ardından tekrar direnç bölgesine döndüğünü açıkladı. Analiste göre, eğer Bitcoin bu seviyeyi kırmayı başarırsa tekrar 14 bin doların üzerine çıkabilir. Bununla birlikte, seçimler nedeniyle volatilitenin yüksek olacağını da yorumlarına ekledi.

bitcoin-yorum

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!