Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Analist Bu 2 Altcoin İçin Uyardı, İdeal Alım Seviyelerini Açıkladı!

Ünlü Youtuber ve kripto para analisti Michael van de Poppe, Fantom (FTM) ve Polygon’da (MATIC) geri çekilme beklediğini belirterek ideal geri alım seviyelerini açıkladı.

Poppe 29 Ocak tarihinde resmi Youtube kanalı üzerinden paylaştığı videoda, FTM ve MATIC’ın direnç seviyelerine oldukça yaklaştığını belirterek mevcut seviyelerden alınmasının çeşitli riskler barındırdığını dile getirdi. Analist, ilgili kripto paralarda yakın zamanda yaşanılan rallinin birçok yatırımcıyı cezbettiğini ancak bir düzeltme gerçekleşmesi durumuna karşılık yatırımcıların yeni fırsatları beklemelerini önerdi.

FTM için 0,5166 dolar seviyelerinin bir direnç olduğuna dikkat çeken analist, 0,40 dolar, 0,34 dolar ve 0,30 dolar seviyelerinin yatırım için ideal seviyeler olduğunu aktardı. Poppe, 0,40 dolar seviyesinin yatırıma giriş için agresif bir seviye olabileceğinin de altını çizerek yatırımcıları uyardı. Ayrıca 0,51 dolar direncinin kırılması halinde FTM’nin 0,66 dolar seviyelerine kadar yükseleceği de Poppe’nin tahminleri arasında yer aldı.

Öte yandan Poppe MATIC’in 0,95 veya 0,90 seviyeleri test edildikten sonra 1,30 direncini kırması halinde 1,63 dolar seviyelerine kadar yükselmesini beklediğini söyledi. Analist, bu senaryo kapsamında 0,95 dolar seviyelerini ve 0,90 seviyelerini potansiyel yatırım bölgeleri olarak gördüğünü dile getirdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!